Tilfreds FCM-træner trods nederlag

FC Midtjyllands træner Glen Riddersholm ser positivt på sit holds præstation trods nederlaget til AaB

Glen Riddersholm bevarer optimismen trods nederlaget til AaB. (Foto: Claus Bonnerup)
Glen Riddersholm bevarer optimismen trods nederlaget til AaB. (Foto: Claus Bonnerup)

På trods af 0-2-nederlaget til bundholdet AaB var FC Midtjylland-træner Glen Riddersholm ganske tilfreds med sit holds præstation.

- Der er mange positive ting at tage med herfra, og på en dag da AaB ikke var frygtindgydende, ærgrer det mig, at vi tabte på to standardsituationer, siger FCM-træner Glen Riddersholm.

1-0-målet faldt efter et frispark fra Anders Due, mens 2-0-målet blev sat ind af Morten "Duncan" Rasmussen på et straffespark, og det var netop det andet mål, der slog pusten ud af FCM-holdet.

- Jeg er meget tilfreds med holdets reaktion, efter det kom bagud 0-1, men det var en spand koldt vand i hovedet, da vi skiftede fra at spille med én til to angribere, og AaB så fik det straffespark, siger Glen Riddersholm.

Han anerkender, at AaB i store dele af kampen tog initiativet, men føler, at hans hold havde godt styr på kampen, og derfor troede han fuldt og fast på point selv efter AaB's første mål.

- Indsatsen, indstillingen og vores taktiske plan var fint, og det var en fornuftig defensiv indsats. At vi så var uskarpe på en standardsituation og begik et dumt straffespark, resulterer selvfølgelig i nul point, siger træneren, der stadig tror på europæisk fodbold til efteråret.

- Isoleret set var kampen et tilbageskridt i forhold til sølvet, men nu har jeg jo heller aldrig talt om sølv. Vi ligger stadig godt til, slutter træneren.