Ørgaard håber på permanent Riddersholm

Glen Riddersholm ser sig selv som en mulig permanent trænerløsning i FCM. Det samme gør sportschef Ørgaard

Glenn Riddersholm ser gerne sig selv som permanent løsning i FCM. Heldigvis for ham gør sportschefen det samme (Foto: Anders Brohus)
Glenn Riddersholm ser gerne sig selv som permanent løsning i FCM. Heldigvis for ham gør sportschefen det samme (Foto: Anders Brohus)

Glen Riddersholm sparer muligvis sin chef Jens Ørgaard arbejdet med at finde en ny træner til FC Midtjylland til sommer.

I mandagens superligakamp fik Riddersholm godt nok kun 1-1 mod OB på hjemmebane - men alligevel synes han, han havde sat sit aftryk på kampen, der var hans første i spidsen for midtjyderne, efter at Allan Kuhns sagde op som cheftræner.

- Jeg synes, vi lykkes med de ting, vi havde sat os for, siger Glen Riddersholm.

Glen Riddersholm, der hidtil har været assistenttræner, tog over efter Kuhn, fredag. Selv synes han, at både omstillingsspil og presspil virkede bedre end i lang tid - alligevel vil han ikke sige, at det er på grund af afskeden med Allan Kuhn.

- Hvis Allan stadig havde været her, var vi sikkert kommet frem til den samme analyse. Men så var det selvfølgelig ham, der skulle have truffet valget. Jeg siger bare, hvad jeg har gjort, siger Glen Riddersholm, der gerne overtager sædet permanent.

- Jeg er rigtig dygtig til at uddanne spillere og til at komme tæt på dem. Og jeg synes selv, jeg er et godt bud. Men det må jo være op til andre at vurdere.

"Andre" er i denne sammenhæng Jens Ørgaard, og han kunne lide, hvad han så i mandagens kamp.

- Den energi, der er i dag, den har vi ikke set de seneste mange kampe. Og det lette svar er selvfølgelig en ny træner, men jeg håber da også, det har noget med stolthed at gøre, siger Jens Ørgaard.

Sportsdirektøren vil ikke træffe nogen trænerbeslutninger endnu, men selv om han gør sig tanker om mulige emner, har han et godt øje til Riddersholm, som indtil videre kun er ansat i seks uger.

- Vi håber da, han gør det godt. Så han også er her efter sommerpausen, siger Ørgaard.