VM og FCM-Reid: Fedt at være hjemme igen

VM-målscorer Winston Reid fik en meget kort ferie og træner igen i FC Midtjylland. - Jeg er utrolig glad for at være tilbage i Danmark, siger han efter et par dages 'sommerferie' i Dubai

Winston Reid jublede efter sin scoring i Sydafrika. Nu træner han igen i Midtjylland (Foto: Getty Images)
Winston Reid jublede efter sin scoring i Sydafrika. Nu træner han igen i Midtjylland (Foto: Getty Images)

Han må være enhver arbejdsgivers drøm.

Spillede for fem dage siden i Sydafrika mod Paraguay og så var det slut for New Zealand til VM. I formiddag trænede han med i FC Midtjylland.

Og i mellemtiden har Winston Reid holdt 'sommerferie', det blev til et par dage med landsholdskammeraterne i Dubai.

- Det er lidt mærkeligt, men jeg er utrolig glad for at være tilbage i Danmark. Det var en stor oplevelse i Sydafrika, men jeg har været af sted i 44 dage, og så man altså også gerne hjem igen, siger Reid til FCMs hjemmeside.

Fra VM mindes han bedst:

- Det er helt klart min scoring mod Slovakiet i overtiden, som sikrede os 1-1. Det er stort at score sit første mål for landsholdet – og så i så vigtig en kamp til en VM-slutrunde. Det kan ikke blive meget større end det.

Om Superligaen siger han:

- Jeg synes, jeg er klar til vores forberedelser frem mod næste sæson. Jeg skal lige have lidt tid til at sunde mig, men når jeg er sammen med mine venner igen, så er det også lettere at komme hurtig tilbage på sporet, siger Reid.

Du kan se et TV-interview med ham på klubbens hjemmeside her.

0 kommentarer
Vis kommentarer