Thygesen: Mit livs bedste mål

FCM-kaptajnen ramte bolden perfekt og sikrede dermed midtjyderne sejren over trængte Randers

Mikkel Thygesen har fyret kanonen af og sikret FCM føringen mod Randers. (Foto: Claus Bonnerup)
Mikkel Thygesen har fyret kanonen af og sikret FCM føringen mod Randers. (Foto: Claus Bonnerup)

HERNING (ekstrabladet.dk): Mikkel Thygesens reaktion efter 1-1 udligningen mod Randers FC sagde det hele. Ulvenes anfører spurtede 100 meter i noget nær Usain Bolt-hastighed og lod sig så overmande af holdkammeraterne.

En jubel der var et verdensmesterskab værdigt. Og ganske forståeligt. For det var en regulær drømmetræffer, der gav FC Midtjylland balance på måltavlen.

Et frispark fra cirka 32 meter valgte Mikkel Thygesen med størst mulig selvfølgelighed at banke op i målhjørnet til højre for Randers-keeper Kevin Stuhr-Ellegaard. Et vidunder-mål af den slags som Superligaen oplever med års mellemrum.

- Det er det bedste mål jeg nogensinde har scoret, jublede Mikkel Thygesen oven på det mål, der vippede kampen over til FC Midtjyllands fordel.

Lucky punch
- Det kan altid mærkes, når bolden bliver ramt helt rigtigt, og det kunne jeg mærke med det samme. Det var en fed, fed følelse at score det mål, smilede FCM-anføreren forståeligt.

Randers-målmand Kevin Stuhr-Ellegaard havde undladt at opstille en mur for at dæmme op for afslutningen. Alligevel kunne Randers-målmanden ikke hindre målet.

- Det er et lucky punch. Den blev jo bare munket op i hjørnet. Jeg regner med, at Søren Berg kan heade den væk, men det ser ud som om bolden lige knækker forbi hans hoved, og så er der ikke så meget at gøre. Og det mål hiver os ned, hvis vi ikke indkasserer det mål, så kommer vi også herfra med point, mente Randers-målmanden.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere