B.S. har givet FCM selvtillid

Træner Allan Kuhn og jægersoldaten B.S. Christiansen har pisket den nødvendige glæde ind i FCM-truppen, mener anfører Mikkel Thygesen

Mikkel Thygesen hamrede bolden ind til 1-1 direkte på frispark. (Foto: Claus Bonnerup)
Mikkel Thygesen hamrede bolden ind til 1-1 direkte på frispark. (Foto: Claus Bonnerup)

FC Midtjyllands anfører, Mikkel Thygesen, var manden i centrum på MCH Arena søndag eftermiddag, hvor midtjyderne vandt 2-1 over Randers. Midtjyderne er nu ubesejret i fem kampe, og meget af æren for den seneste tids fremgang giver FCM-kaptajnen videre til træner Allan Kuhn og jægersoldaten B.S. Christiansen, der er tilknyttet den midtjyske trup som mandskabscoach.

- Vi har fået mere selvtillid på det seneste. Der er stor glæde ved træningen, og både Allan og B.S. er rigtig gode til at opmuntre os med klap på skulderen og gode bemærkninger. Det har givet fornyet gejst og moral, siger Mikkel Thygesen, der ikke var sen til at karakterisere kampen søndag eftermiddag som sæsonens bedste midtjyske præstation.

En ud af hundrede gange
Thygesen var katalysatoren bag Midtjyllands vending i de sidste 20 minutter. Ikke mindst på grund af det strålende frisparksmål til 1-1. Det var et vristspark fra små 30 meters afstand, der fik bolden til at pile op i trekanten uden chance for Randers-keeper Kevin Stuhr Ellegaard.

- Det er sådan en, man rammer en ud af hundrede gange. Men indimellem skal man bare tro på det. Det var måske lidt heldigt, men den kom på et rigtig godt tidspunkt. Vi har selv været i samme situation som Randers er i lige nu, og så gør det altså ondt at indkassere sådan en udligning 20-25 minutter før tid, når man fører 1-0, siger Mikkel Thygesen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere