Onyszko fritstillet

FC Midtjylland har med øjeblikkelig virkning fritstillet den polske målmand. Reelt en fyreseddel til den kontroversielle spiller

Fyret i FC Midtjylland (Foto: Ole Frederiksen)
Fyret i FC Midtjylland (Foto: Ole Frederiksen)

Efter at vi nu har haft lejlighed til at læse den selvbiografiske bog ”Fucking Polak” og drøfte dens indhold, ser vi desværre ingen anden udvej end at fritstille Arek Onyszko, skriver FC Midtjylland i en pressemeddelelse.

'Vi føler, vi gjorde det rigtige, da vi i sommer tilbød Arek Onyszko en ny chance efter sin voldsdom. Han blev straffet, og havde som alle andre krav på at blive hjulpet i gang igen. Men senest har han i den grad misbrugt vores tillid.

FCM har tidligere frarådet Arek Onyszko at deltage i bogprojektet, men i stedet fokusere på fodbolden og de private udfordringer. Han gav klubben det indtryk, at projektet var droppet. Men han har altså på trods af advarslerne arbejdet videre med projektet. FCM har således ikke haft kendskab til bogens eksistens før nu.

Bogen er et tillidsbrud og en lang opremsning af holdninger, vi ikke kan genkende i FCM kulturen. Holdninger, der er helt uforenelige med at være ansat i FC Midtjylland og dermed rollemodel for de unge på FC Midtjyllands Fodboldakademi og for børn og voksne FCM-tilhængere. Derfor ser vi ingen anden udvej end at afbryde samarbejdet med Onyszko med omgående virkning.', lyder det i pressemeddelsen.

Mere følger

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere