'Farlige Frank' ude resten af året

FC Midtjyllands topscorer Frank Kristensen er skadet og kommer ikke til at spille mere før vinterpausen

Frank Kristensen kan ikke spille mere før vinterpausen (Foto: Ernst van Norde)
Frank Kristensen kan ikke spille mere før vinterpausen (Foto: Ernst van Norde)

FC Midtjyllands topscorer Frank Kristensen er skadet og færdig for resten af efteråret.

Hermed kommer de midtjyske ulve ikke bare til at spille med en ny målmand, men altså også uden 'farlige Frank' på toppen.

Lørdag måtte Frank Kristensen lade sig udskifte i opgøret mellem AGF og FC Midtjylland. Tirsdag var den målfarlige angriber så til scanning, og resultatet var ikke som han håbede.

- Der er et lille brud hvor skinnebenet møder den øvre knogle. Han har ikke brækket benet, men han er ude i seks-otte uger, siger fysioterapeut i FC Midtjylland Nicklas F. Pedersen til klubbens hjemmeside.

Frank Kristensen har sammen med FCM fundet de gode takter frem. Derfor er det også ekstra ærgerligt, at den nu står på juleferie med efterfølgende genoptræning.

- Det var ikke lige det, jeg havde regnet med. Jeg går rundt herhjemme og kan mærke, at det er ustabilt, men det gør ikke ondt. Det, at det ikke gør ondt, er det mest frustrerende. Hvis jeg trykker, så er den øm. Men det er svært at forholde sig til at være skadet, uden at man har direkte ondt, siger Frank Kristensen.

Angriberen havde gerne udskudt ”juleferien” nogle uger.

- Det er alt for tidligt at gå på juleferie. Men lægerne og specialisterne ved, hvad de siger, og så må jeg spare kræfter op, så jeg kan genoptræne, når de andre har juleferie, lyder det fra alle tiders mest scorende FCM’er.

FCM møder på søndag Randers hjemme.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere