Agent: Arek chokeret

Onyszko tog hjem til Brabrand efter fyringen I FC Midtjylland

Da han mødte i morges, så vidste Onyszko ikke han skulle fyres (Foto: Andres Brohus)
Da han mødte i morges, så vidste Onyszko ikke han skulle fyres (Foto: Andres Brohus)

Da Arek Onyszko I morges startede sin bil fra Brabrand med kurs mod Herning for at stille til træning, anede han intet om, at det blev den sidste arbejdsdag hos FC Midtjylland.

For inden Allan Kuhn begyndte sin træning blev den polske målmand kaldt ind til møde og fik beskeden på, han var fritstillet oven på den bogudgivelse, han sender på gaden I den kommende uge.

- Arek var overrasket og meget chokeret over det, der er sket. Jeg har sagt, han skulle tage hjem, slappe af og hive stikket ud, siger Arek Onyszkos agent, Nikola Juric, til Ekstra Bladet.

Agenten har læst bogen og overvejet om den kunne få nogen konsekvenser, men han har ikke følt trang til at stoppe udgivelsen.

- Vi har ytringsfrihed i Danmark. Alle har ret til at have en mening. Arek er en mand med sine meninger. Og frem for alt er han et meget ærligt menneske. Arek følte det var det rigtige at komme af med nogle ting i form af bogudgivelsen.

- Hvis han havde valgt at udgive en CD havde det været kunst, tilføjer agenten.

Han ved endnu ikke, hvad der skal ske med Areks fodboldfremtid. Men han føler sig overbevist om, at den polske keeper stadig har to-tre gode år I sig på topplan

- Vi tænker her og nu ikke på Areks fodbold-fremtid. Der er andre ting vi fokuserer på, siger Nikola Juric.

Arek Onyszko fik tidligere på året en dom på 90 dages fængsel for vold mod sin daværende kone, heraf 60 dages betinget. Han fik lov at afsone de 30 dage med en fodlænke. Og den afsoning udløber på torsdag I denne uge.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere