FCM-fans om 'Cirkus Onyszko'

'Grænseløst irriterende at den skøre polak ikke har mere end to brikker at flytte med', lyder det bl.a. om Onyszko på debatforum for fans af FC Midtjylland

Onyszko har mange gange klappet af holdets fans. Men i dag klapper de ikke af ham (Foto: Lars Poulsen)
Onyszko har mange gange klappet af holdets fans. Men i dag klapper de ikke af ham (Foto: Lars Poulsen)

De er enige om en ting, fansene på debatforummet Ulvegraven, på www.black-wolves.dk, nemlig at det er 'irriterende' at Arek Onyszko blev fyret af klubben i dag.

'Men det er det rigtige at gøre', mener Hausser, der bl.a. skriver 'Cirkus Onyszko, lige det vi havde brug for, mere uro i truppen, simpelthen grænseløst irriterende at den skøre polak ikke har mere end to brikker at flytte med'.

Nogle - bl.a. McLovin - mener slet ikke klubben havde et valg, mens Jimmy bl.a. skriver:

'Hmmm synes sgu det er mærkeligt.... man kan godt ansætte en der har totalt smadret sin kone, men så skriver han en bog og kommer med nogle lamme bemærkninger, som han selv må tage ansvar for... jamen, så skal han da fyres... ik' godt nok.'

Andre mener ikke, at det er indholdet af bogen, der er problemet, men at målmanden havde fået at vide, at han ikke skulle skrive den. Nogle mener det er holdningerne, der jo som bekendt pænest kan beskrives som alternative.

I det hele taget: Søger Arek Onyszko efter medfølelse, så er det nok ikke her han skal finde den.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere