Kommentar: Bravo, FCM

Ekstra Bladets sportschef skriver allerede i dagens avis: Fyr galningen. Her er Allan Olsens kommentar til, at klubben 'har hørt efter'

Så er Onyszko fyret i FC Midtjylland. Klubben får ros af Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen (Foto: Ole Frederiksen)
Så er Onyszko fyret i FC Midtjylland. Klubben får ros af Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen (Foto: Ole Frederiksen)

AREK ONYSZKO er en færdig mand i dansk fodbold. Kylet ud af OB og nu fyret på gråt papir i FC Midtjylland.

Baggrunden er den komplet idiotiske bog 'Fucking polak', hvor Onyszko sviner alt og alle til. Slatne danskere, kvindelige sportsjournalister og bøsser for en med den polske forhammer. Så langt ude på overdrevet, at selv en forretning som FC Midtjylland måtte reagere.

DET HAR KLUBBEN gjort med en fyring - og hatten af for det. En resolut handling, der efterlader FC Midtjylland med et image, der signalerer ansvarlighed overfor klubbens børn og unge, fans, samarbejdspartnere og sponsorer.

FC MIDTJYLLAND bevægede sig allerede på kanten af det moralsk forsvarlige, da de ansatte Arek Onyszko efter den voldsdom han fik for at have tævet konen, Anna. Midtjyderne fastholdt dog, at alle mennesker fortjener en chance nr. to - og det er svært at indvende noget imod. Den chance har Onyszko - og et kynisk forlag - så smadret godt og grundigt med de absurde holdninger han giver udtryk for i bogen.

DET TJENER OGSÅ Jens Ørgaard og den øvrige ledelse i FCM til ære, at de ikke har trukket sagen i langdrag. Både i forhold til omverdenen, men også i forhold til den spillertrup, der enten skulle bruge tiden på at forsvare deres målmand - og det havde været en svært øvelse for de fleste - eller nægte at forholde sig til det. Det havde givet alt for meget larm på de indre linjer - og det er vist ikke det de har brug for i det midtjyske lige for tiden.

FC MIDTJYLLAND har dermed mistet en dygtig målmand, men kan til gengæld rette ryggen i forhold til de værdier en sportsforretning også skal indeholde. Det bliver de glade for længden!

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere