FCM overrasket over Onyszko-bog

Det er kommet bag på FC Midtjylland, at Superliga-klubbens målmand, Arek Onyszko, har udgivet bogen "Fucking polak", hvor han blandt andet indrømmer bøssehad

Onyszkos bog overrasker FCM og giver panderynker (Foto: Lars Poulsen)
Onyszkos bog overrasker FCM og giver panderynker (Foto: Lars Poulsen)

FC Midtjylland har ikke haft en anelse om Arek Onyszkos bog, "Fucking polak", var på trapperne. Det indrømmer Superliga-klubbens pr-chef, Torben Kølbæk.

- Vi fik en henvendelse fra et forlag om en bog lige efter, at Arek var tiltrådt i sommer. Vi anbefalede Arek, at han koncentrerede sig om at spille fodbold, og som jeg forstod det, så afviste han forlaget. Siden har han åbenbart ombestemt sig, men indtil torsdag var vi uvidende om, at der var en bog undervejs, siger Torben Kølbæk til Ekstra Bladet.

I bogen fortæller den tidligere OB-målmand blandt andet, at han bestemt ikke bryder sig om bøsser, og han roser også rockergruppen Hells Angels.

Onyszkos bøssehad giver holdkammeraten og FCM's tidligere viceanfører Claus Madsen ikke meget for.

- Det er nogle intolerante udmeldinger, som det er svært for forældre at forklare for børn og unge mennesker. Nu er jeg ikke bøsse, men derfor skal der ikke herske tvivl om, at jeg tager afstand for de holdninger, som Arek lufter, og det hører i hvert fald ikke med til mit holdningskartotek, siger Claus Madsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere