Riddersholm: Mirakel med europæisk fodbold

FC Midtjyllands cheftræner kan dufte europæisk fodbold efter søndagens 3-0-sejr over Randers FC

(Arkivfoto: Anders Brohus)
(Arkivfoto: Anders Brohus)

FC Midtjylland har haft et fremragende forår, og i søndagens opgør mod oprykkerne fra Randers FC kunne midtjyderne så føje endnu en sejr til forårssamlingen.

Midtjyderne vandt nemlig med hele 3-0 på hjemmebanen i Herning. Dermed er midtjyderne rykket helt op på Superligaens femteplads og har dermed meldt dig ind i kampen om fjerdepladsen, der som bekendt giver adgang til europæisk fodbold.

Se også: Randers fortsatte nedturen efter fodboldlektion

Cheftræner Glen Riddersholm drømmer da efterhånden også lidt om europæisk fodbold i næste sæson.

- Overskriften må ikke være, at nu skal vi spille europæisk fodbold. Men skulle det ske, vil det være et mirakel. Ydmygheden er stadigvæk intakt, men med den form vi har nu, så kan vi sagtens hente fuld pointhøst i de sidste to kampe, siger Glen Riddersholm og tilføjer:

- Vi havde nogle delmål, inden foråret gik i gang. Det første var at nå 40 point og dermed begrave nedrykningsspøgelset.

Se også: Sviatchenko fulgte trænerråd

- Nu er der ingen tvivl om, at vi skal være klar til at slå til, hvis et af de andre hold får et formdyk i slutfasen. Vi skal bruge de sidste kampe til at få seks point, og så lur mig, om der ikke ligger en europæisk plads og venter på os, hvis vi kan det, siger Glen Riddersholm.

Glen Riddersholm tager torsdag sine tropper med til Silkeborg, hvor FCM-spillerne skal prøve at fortsætte jagten på Superligaens topplaceringer.

0 kommentarer
Vis kommentarer