Sejr sender FCM tilbage i bronzekampen

Jonas Lössl fik stadion til at grine, mens de midtjyske nigerianere sikrede en FCM en 2-1-sejr i Aalborg

FC Midtjylland vandt en vigtig sejr mod AaB onsdag aften. (Foto: René Schütze)
FC Midtjylland vandt en vigtig sejr mod AaB onsdag aften. (Foto: René Schütze)

FC Midtjylland stod for underholdningen onsdag aften, hvor den mildest talt elendige start på sæsonen fortsatte for AaB. Trods de tætte cifre 2-1 vandt et mere kreativt og rutineret midtjysk mandskab en ganske overbevisende sejr.

Sejren betyder, at FC Midtjylland for alvor melder sig ind i kampen om bronzemedaljerne, da de nu ligger lige med AC Horsens, der dog har spillet en kamp færre.

Ikke nogen dårlig situation for et FCM-mandskab, som ligesom AaB har haft et noget rodet forår.

Onsdag aften så dog heller ikke ud til at gå FC Midtjyllands vej, da målmand Jonas Lössl allerede efter 12 minutter vækkede høje og hånlige grin på de nordjyske tribuner.

Latteren opstod, da AaB's unge Kasper Kusk på kanten af feltet sendte et blødt spark ind mod Lössl. Ingen fare på færde må selv den største skeptiker have tænkt.

Men lige så blød som bolden var, lige så let og elegant gled den mellem fingrene på den 23-årige jyde. Droppet var endda så markant, at det vantro publikum et kort sekund tøvede med at juble - for så til gengæld at bryde ud i latter, da storskærmen viste fadæsen.

Her kvajer Lössl sig gevaldigt, men han tog revanche med en fremragende redning senere i kampen. (Foto: René Schütze) AaB Slap nådigt fra klovne-drop

Ikke det bedste salgstrick af Lössl, som efter den seneste kamp mod Silkeborg var skuffet over sin egen indsats ved begge mål i 2-2-kampen.

Heldigvis for Lössl har FCM nigeriansk slagkraft i offensiven, og inden målmanden kunne nå ned i omklædningsrummet og få "kom igen"-klap på skulderen, havde Rilwan Hassan og Jude Nworuh bragt FC Midtjylland foran. Begge gange efter skud fra Sylvester Igboun.

Resten af kampen havde AaB's unge spillere det svært mod de hurtige og boldstærke spillere fra FC Midtjylland, og selv om 20-årige Kasper Kusk på højrekanten var en af holdets bedste, faldt venstresiden med Lucas Andersen og Patrick Kristensen helt ud af kampen.

Med nederlaget er AaB stadig forårssæsonens næstdårligste mandskab kun overgået af OB.

0 kommentarer
Vis kommentarer