Randers har prøvet noget nyt

For første gang i denne sæson prøvede Superligaens bundhold at føre - men alligevel tabte kronjyderne til FC Midtjylland

Bobbie Friberg da Cruz kan se, hvordan Randers-holdkammerat Robert Arzumanyan er røget i græsset foran FCM's Kim Christensen, der startede inde i angrebet, men blev skiftet ud midt i anden halvleg. (Foto: Claus Bonnerup)
Bobbie Friberg da Cruz kan se, hvordan Randers-holdkammerat Robert Arzumanyan er røget i græsset foran FCM's Kim Christensen, der startede inde i angrebet, men blev skiftet ud midt i anden halvleg. (Foto: Claus Bonnerup)

For første gang i denne sæson prøvede Randers at føre i Superligaen, men det rakte ikke til sejr mod FC Midtjylland i dagens tidlige Superligakamp.

FC Midtjylland vandt ganske fortjent 2-1 efter at have domineret det meste af kampen i Herning - og har nu skabt en afstand til Randers på hele 14 point, mens afstanden til HB Køge på den anden nedrykkerplads er på ti point. For Randers ser det til gengæld rigtig skidt ud i bunden.

Efter 15 kampe er kronjyderne fortsat blot noteret for sølle fire point. Trods en opmuntrende start på kampen.

For efter 22 minutters spil skete det endelig. For første gang i denne sæson - sammenlagt 1282 minutters spil - var Randers foran i en Superligakamp.

Stod FCM på det hele
Den forløsende scoring blev sat ind af Mikkel Beckmann, der blev headet fri på kanten af feltet, hvor Beckmann tog bolden med i fuldt løb og satte den sikkert ind forbi Martin Raska.

Arek Onyszkos afløser i FCM-målet havde efterfølgende ikke meget at se til. Nok spillede Randers fint i indledningen, men efter scoringen stod der FCM på det hele.

Ken Ilsø var flere gange tæt på, Borring slap igennem, og Florescu ramte stolpen allerede inden pausen, men Kevin Stuhr-Ellegaard var skarp og forhindrede en udligning. Men presset på Randers-målet fortsatte efter pausen.

Efter en times spil kom Kristian Ipsa tæt på, men igen blokerede Stuhr-Ellegaard. Ti minutter senere måtte han dog kapitulere, da Mikkel Thygesen hamrede et frispark ind direkte på frispark fra omtrent 35 meter.

Smukt forarbejde
Og måske så Kevin Stuhr-Ellegaard noget passiv ud. Han havde ikke stillet nogen mur op, og han bevægede sig ikke meget efter projektilet, som strøg ind i det ene målhjørne til 1-1.

FCM fortsatte med at søge en afgørelse på kampen, og den kom 12 minutter før tid, da konstant farlige Ken Ilsø omsatte Mikkel Thygesens smukke forarbejde i venstresiden til sin anden sæsonscoring for FCM med en behersket afslutning i feltet.

Randers formåede ikke at komme tilbage, og dermed sluttede kampen med noget så velkendt for Randers som et nederlag.

Se alle fakta fra kampen her.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere