Tøfting: Ørgaard er hyklerisk

Hold kæft og lyt til plæneklipperen: Ekstra Bladets fodboldkommentator langer ud efter FCM-sportsdirektørens håndtering af Arek Onyszko-sagen

Jens Ørgaard så chancen for at styrke FCM ved at hente den polske målmand - det var ikke for at resocialisere en voldsdømt. (Foto: Anders Brohus)
Jens Ørgaard så chancen for at styrke FCM ved at hente den polske målmand - det var ikke for at resocialisere en voldsdømt. (Foto: Anders Brohus)

Ekstra Bladets fodboldkommentator Stig Tøfting langer i sin faste lørdagsklumme 'Hold kæft og lyt til plæneklipperen' i dag hårdt ud efter FC Midtjyllands sportsdirektør Jens Ørgaard for dennes ageren i sagen om den fyrede målmand Arek Onyszko.

- FC Midtjyllands sportsdirektør, Jens Ørgaard, var hyklerisk, da han i forbindelse med fyringen af Arek Onyszko stillede sig frem blandt andet på tv og bedyrede, at klubben i sin tid hentede den polske målmand, fordi man ønskede at give ham en 'second chance', skriver Stig Tøfting bl.a. og fortsætter:

- For det er rendyrket sludder og vrøvl. Arek Onyszko blev efter fyringen i OB hentet til det midtjyske, alene fordi klubben havde brug for en klassemålmand. Det ville have klædt Jens Ørgaard at have sagt det ligeud frem for at sende det andet signal.

I orden at fyre Arek
- Når det er sagt, vil jeg også slå fast, at jeg synes, at FC Midtjylland som klub har handlet rigtigt i sagen.

- Det var i orden at skride til fyring af Onyszko - en mand, jeg ikke kender personligt, men som jeg egentlig altid har respekteret, fordi han er en person med kant, der altid har turdet sige sin mening. Men han er gået over stregen med sin bog.

- Det kan aldrig blive omkostningsfrit at komme med hade-angreb på blandt andet bøsser, når man er i hans job. Det burde han have vist og tænkt sig bedre om. Her er jo ikke tale om lummer omklædningssnak mellem mænd eller om et impulsivt udfald med adrenalinen pumpende i blodet efter en kamp.

- Derimod om ting, der er nedfældet i en bog, som han derfor oven i købet har haft tid til at tænke over i længere tid og eventuelt lave om på, inden de kom til offentlighedens kendskab, skriver Stig Tøfting bl.a.

LÆS STIG TØFTINGS KLUMME 'HOLD KÆFT OG LYT TIL PLÆNEKLIPPEREN' HVER LØRDAG I EKSTRA BLADET.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere