Arek 'overfaldet' med kys af bøsse

Onyszko i TV i aften: 'Ser jeg to bøsser gå hånd i hånd, så vil jeg ikke begynde at slå på dem', men i studiet blev han 'overfaldet' af Ekstra Bladets Jim Lyngvild med kys og blomster

Kys og kram, sådan behandler bøsser Onyszko (Foto: TV2/Nordisk Film)
Kys og kram, sådan behandler bøsser Onyszko (Foto: TV2/Nordisk Film)

- Jeg kan ikke lide bøsser. Det skyldes at jeg er vokset op i et katolsk land. Og når jeg ville skrive en ærlig bog, så er det jo naturligt, at jeg skriver det. Men ser jeg to bøsser hånd i hånd, så betyder det jo ikke, at jeg vil begynde at slås med dem, sagde Arek Onyszko i 'Godaften, Danmark' på TV2. Han har som bekendt været i slagsmål flere gange, men åbenbart ikke med homoseksuelle.

Han havde muligheden for at deltage i aften, da fodlænken jo røg af i aftes. Den han har slæbt rundt på i 30 dage efter en dom for trusler og vold mod sin eks-kone. Det overfald er detaljeret beskrevet i bogen.

- Det skrev jeg, fordi jeg synes danskerne skulle kende den sande historie og den synes jeg ikke ikke de har fået i medierne. Og i et frit land kan jeg vel også komme med min version, siger den nu fyrede målmand, der flere gange henviste til 'det der ytringsfrihed'.

Han sagde bl.a. at han gerne vil blive her i landet.

- Jeg har ingen grund til at stikke af.

Ekstra Bladets Jim Lyngvild gav Onyszko blomster og kys til Arek - og han er ellers mest til 'rigtige mænd', som dem polakken hele tiden hylder.

Senere i aften er Onyszko på besøg hos Casper Christensen, ligeledes på TV2. Det er klokken 22.30.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere