Onyszko har 2,1 mio. til gode

Med en månedsløn på over 100.000 kroner og en langvarig kontrakt kan fyringen af Arek Onyszko blive en dyr historie for FC Midtjylland

Først om nogle dage afklares det økonomiske mellemværende mellem Onyszko og FC Midtjylland (Foto: Lars Poulsen)
Først om nogle dage afklares det økonomiske mellemværende mellem Onyszko og FC Midtjylland (Foto: Lars Poulsen)
FC Midtjylland har sportsligt haft en skuffende sæson, og økonomisk er klubben på vej mod et katastroferegnskab med et underskud på 20-30 mio. kroner.

Hertil bidrager afregningen med Arek Onyszko også, efter klubben har valgt at fritstille ham.

Både FCM’s sportsdirektør Jens Ørgaard og spillerens agent, Nikola Juric, bekræfter nemlig, at Onyszko stadig er på kontrakt. Han er indtil videre blot fritstillet, men uden at lønnen er inddraget.

Da han i sommer røg ud i OB, indgik han en aftale med de midtjyske ulve, der faktisk først står til udløb 30. juni 2011.

100.000 om måneden
Ifølge Ekstra Bladets oplysninger får Arek Onyszko lige på den anden side af 100.000 kr. om måneden i FC Midtjylland. En løn lidt over gennemsnittet for spillerne i landets bedste række.

Det vil mere præcist sige, at målmanden nu står med et tilgodehavende på 2,1 million kroner for resten af kontraktperioden.

Sportsdirektør Jens Ørgaard ønsker ikke at forholde sig til, om klubben prøver at slippe ud af de kontraktlige forpligtelser hurtigst muligt.

Ønsker aftrædelse
Men det ligger i kortene, at FC Midtjylland vil forsøge at lave en aftale, hvor ulvene slipper væsentligt billigere. Det sker, fordi Onyszko med en bogudgivelse er kommet frem med holdninger, der ligger langt fra værdigrundlaget i FCM.

Til gengæld forventer spillerens agent, at der kommer til at ske noget konkret meget hurtigt.

– Jeg forventer helt sikkert en af dagene at tage et møde med FCM. Vi må sætte os ned og se på tingene, siger Arek Onyszkos agent, Nikola Juric.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere