Poulsen: Svinestreg af Søren Berg!

FCM's Christopher Poulsen anede ikke, hvor han var, efter at han havde fået en hård medfart - og en hjernerystelse - i en nærkamp med Randers FC's Søren Berg

Christopher Poulsen fik i mandagens Superliga-kamp et ordentligt smæk, da han røg til jorden i en nærkamp med Søren Berg. (Foto: Ernst van Norde)
Christopher Poulsen fik i mandagens Superliga-kamp et ordentligt smæk, da han røg til jorden i en nærkamp med Søren Berg. (Foto: Ernst van Norde)

- En kæmpe svinestreg!

Sådan betegnede FCM's Christopher Poulsen det, der skete efter ni minutters spil af kampen mod Randers FC. FCM vandt kampen 2-1, men det hjalp ikke på Poulsens harme.

- Jeg løber på siden af Søren Berg, som holder fast i mine arme og trækker mig ned. Fordi han har fat i mine arme, kan jeg slet ikke værge for mig men knalder hovedet ned i den hårde jord. En kæmpe svinestreg! sagde Poulsen efter kampen til ekstrabladet.dk.

Poulsen mistede kortvarigt bevidstheden, og han har formentlig fået en mindre hjernerystelse. Han kunne i hvert fald efter kampen ikke huske de sidste omkring 25 minutter, som han spillede, inden han blev skiftet ud.

- Da jeg stod uden for banen og skulle ind igen efter at have fået lidt behandling, tænkte jeg pludselig: 'Hvad laver jeg her?' Jeg kan næsten ikke huske mere fra den tid, jeg var på banen. Eksempelvis kan jeg ikke huske, at Randers scorer.

- Jeg spiller bare videre, fordi jeg tror, at jeg bare lige er blevet slået lidt ud af kurs, fortalte Poulsen.