Uheldige FC Nordsjælland straffet

Det var stolpe-ud for FC Nordsjælland, der søndag tabte 3-0 i Herning til FC Midtjylland

Der var egentlig så meget godt at tage med fra kampen søndag eftermiddag på SAS Arena for FC Nordsjælland.

Det altoverskyggende problem for Wieghorst og co. var bare, at de endte med at tabe 3-0 til FC Midtjylland. Det ligner mere og mere en kamp for overlevelse i landets bedste fodboldrække for FCN, der oplevede på egen krop, hvordan livet som bundhold er.

Gæsterne var bedst i første halvleg. Men en masse boldflytteri førte ikke rigtig til noget, og stillingen var derfor 0-0 ved pausen.

Efter pausen fik hjemmeholdet langt bedre fat og fik flyttet sig længere frem på banen. FC Nordsjælland var dog stadig med i kampen og havde et par meget store chancer. Bajram Fetai var alene med Lasse Heinze - men brændte. Andreas Dahl tog chancen udefra - men ramte stolpen. Og yderligere én gang mere traf en afslutning den ene opstander.

Og så straffede hjemmeholdet ellers løs.

Ken Fagerberg huggede på mål kort inde i anden halvleg. Afslutningen var skæv og endte i stedet ved fjerneste stolpe, hvor Jonas Borring stod klar og satte indersiden på til føring.

Og så bød Frank Kristensen ellers op til dans. To gange med fem minutters mellemrum satte han panden på et indlæg og bragte sit hold yderligere foran.

Dermed er FC Nordsjælland stadig blot fire point fra kvartetten i bunden. Midtjyderne derimod holder stadig kontakt med de tre førende hold i ligaen.