Hurtige scoringer hårde ved FCM

Kampen beviste, hvor langt vi har til toppen lige nu, sagde FC Midtjyllands Jonas Borring efter 0-3-hjemme mod FC København på SAS Arena i Herning

César Santín i nærkamp med Gheorghe Florescu i søndagens kamp på SAS Arena. (Foto: Ole Frederiksen)
César Santín i nærkamp med Gheorghe Florescu i søndagens kamp på SAS Arena. (Foto: Ole Frederiksen)

Der var mindst en klasses forskel i topopgøret på SAS Arena, da FC København relativt problemfrit bankede de midtjyske værter 3-0.

I hvert fald hører FC Midtjylland ikke mere til ligaens topgruppe for en stund. Det erkendte en ærlig FCM-fløj, Jonas Borring, efter hjemmebane-lussingen.

- Kampen beviste vel, hvor langt vi har til toppen lige nu. FCK var effektive og dygtige med bolden i dag. Vi var godt med i første halvleg, hvor vi også fik skabt et par gode muligheder, men efter pausen var de langt stærkere end os.

- Både i første og anden halvleg havde vi besluttet os for at komme ud med hårdt pres, men det blev ødelagt af deres hurtige scoringer, sagde Jonas Borring.

- Psykologisk var det utrolig vigtigt for os at score to mål så tidligt i hver halvleg. Efter vi har fået holdet spillet helt sammen i begyndelsen af sæsonen, har vi generelt spillet god fodbold - både i ligaen og ude i Europa, sagde FCK-træner Ståle Solbakken.