Annonce:
Annonce:

Borring og Nworuh sænkede Vejle

FC Midtjylland halede ind på Brøndby med en 2-0-sejr over Vejles oprykkere mandag aften

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Det lignede en ny skuffelse for FC Midtjylland hjemme mod Vejle Boldklub, da de to klubber mødtes mandag aften i Superligaen.

Men med mindre et kvarter igen sejlede en afslutning fra Jonas Borring ind over Jimmy Nielsen i Vejle-målet og sikrede ulvene sejren, der endte med at blive på 2-0.

Det skete i et sandt mareridt af et uvejr på SAS Arena, hvor regnen piskede til jorden i lårtykke stråler, mens en stadig hårdere vind prægede spillet.

Hæsblæsende start
Vejle, der tidligere på sæsonen hentede uafgjort samme sted, havde i perioder gode muligheder for at tage point med hjem igen. Ganske vist pressede hjemmeholdet fælt på i de første 15 minutter, men herefter lagde stormen sig og de rødblusede kom gradvist bedre med.

Annonce:

Det var dog en hæsblæsende start på kampen, hvor værterne havde flere store tilbud. I den anden ende sendte Pablo Pinones-Arce et langskud på stolpen.

Borrings genistreg
Tempoet dalede og chancerne blev færre som kampen skred frem. En meget glat bane kombineret med den kølige novemberluft og stadig hårdere vind gjorde spillerne møre. Og det lignede som skrevet 0-0.

Men så tog Borring mod til sig med et lille kvarter igen. Bolden blev headet ned til fynboen langt, langt fra mål. Han kiggede op og sparkede hårdt til bolden, der sejlede hen over Jimmy Nielsen, der var kommet en meter for langt ud af målet.

Efter scoringen forsøgte Vejle at rykke spillet længere frem, hvad der med mellemrum gav hjemmeholdet gode tilbud. I overtiden faldt straffen, da Jude Nworuh kom helt alene igennem med Jimmy Nielsen.

Nworuh var tæt på at snuble og fintede på den måde Nielsen til at lægge sig - og så kunne angriberen liste bolden over målmanden.

Annonce:

Med sejren haler FC Midtjylland tre point ind på Brøndby, mens Vejle stadig er på 8. pladsen - ét point fra nedrykningsstregen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: