Annonce:
Annonce:

FCM har købt 'fucking Ronaldinho'

FC Midtjyllands træner Erik Rasmussen har svært ved at tøjle sin begejstring for klubbens nye svenske boldkunstner Ken Fagerberg

FCM's 'blege Ronaldinho' alias svenske Ken Fagerberg vækker begejstring hos Erik Rasmussen.
FCM's 'blege Ronaldinho' alias svenske Ken Fagerberg vækker begejstring hos Erik Rasmussen.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

FC Midtjyllands cheftræner Erik Rasmussen havde svært ved at tøjle sin begejstring for klubbens nye svensker, U21-landsholdsspilleren Ken Fagerberg, efter onsdagens uafgjorte træningskamp mod Esbjerg.

- We have bought fucking Ronaldinho! I didn’t know that, jokede en overstadig Rasmussen, da Fagerberg blev pillet ud efter 70 stærke minutter mod esbjergenserne.

Kampen sluttede 1-1 efter scoringer fra Michael Mürcy og rumænske Gheorghe Florescu, men trods manglende mål fra Fagerberg, så lykkedes det alligevel svenskeren at stjæle billedet.

- Specielt Ken virkede meget stærk på kroppen. I første halvleg lå han måske lidt alene, og vi fik ikke helt givet ham nok at arbejde med. Men det var absolut godt, hvad han viste, og Ken var dagens store, positive overraskelse, siger Erik Rasmussen til FCM's hjemmeside, hvor han indrømmer, at han ikke var rigtig tilfreds med spillet.

- Første halvleg var ikke så god. Vi fik ikke timet vores løb. Ken lå for meget alene. Til gengæld blev det meget bedre efter pausen. Vi fik støttet bedre oppe foran. Der kom dybde i spillet. Jeg så gode gennembrud over kanterne, og de fem forreste rokerede godt rundt. Det gav en række chancer, slutter Erik Rasmussen.

Ken Fagerberg selv var også ganske godt tilfreds med sin indsats, som lover godt for 'Ulvenes' forår.

- Det føltes okay. Jeg lærer de andre bedre at kende hele tiden. Jeg fik bolden meget, og det var rart. Spillet var lidt hurtigere end jeg er vant til, men det bliver ikke noget problem. Det var fedt. En virkelig god træningskamp, siger Fagerberg.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: