Riddersholm: Ståle, drop dit Mourinho-pis!

FCM-træner afviser favorit-rolle i kampen om mesterskabet

Foto: Christian Klindt Sølbeck/Polfoto
Foto: Christian Klindt Sølbeck/Polfoto

ESBJERG (Ekstra Bladet): Glen Riddersholm bider bestemt ikke på, når Ståle Solbakken forsøger på at gøre FC Midtjylland til guldfavorit så tidligt i sæsonen.

For selv om 'Ulvene' efter dagens uafgjorte 1-1 i Esbjerg er sikker på at gå ind i landskamppausen med et forspring på mindst 11 point til FC København, så holder den hurtigtsnakkende FCM-træner benene på jorden.

- Ståle, kan godt droppe sit Mourinho-pis-mind games. Når vi på nuværende tidspunkt har så stort et forspring til FCK, så handler det jo ikke om, at vi har overpræsteret, men at der er andre, der burde have lige så mange point, som har underpræsteret. Og det er det eneste, jeg har at sige til det, sagde Glen Riddersholm efter slutfløjtet i Esbjerg.

Duncan redder FC Midtjylland

Se højdepunkter fra kampen herunder:

Esbjerg-FCM 1-1: Se Duncan redde point

Ståle Solbakken gav i dagens udgave af Jyllands-Posten udtryk for, at ulvenes forspring i ligaen stort set ville blive umuligt at hente.

- Jeg tror, at det næsten er umuligt at hente dem. Ikke bare for os, men også for de andre hold, sagde den hjemvendte FCK-træner.

- Det kan du ikke skrive, for jeg opgiver aldrig noget, før det er teoretisk umuligt, men du kan skrive, at Ståle Solbakken tænker ikke på mesterskabet, når han går 'til sengs', lyder det fra nordmanden i interviewet.

Se Duncan saksesparke på overliggeren:

Se Duncan saksesparke på overliggeren

Men de ord preller af på Glen Riddersholm, der i stedet har øjnene stift rettet mod det kommende døgn op mod lukningen af transfervinduet. For FC Midtjylland kommer ikke til at sælge spillere, men til gengæld er truppen voldsomt ramt på bredden.

I Esbjerg-kampen var Sylvester Igboun ude med karantæne, og som minimum kommer Izunna Uzochukwu til at sidde ude i to, måske tre dage efter sit røde kort i dag. Det trækker veksler.

- Mit ønske er, at vi henter en central midtbanespiller. For som det ser ud lige nu, så hænger det slet ikke sammen, siger Glen Riddersholm.