FCM-anfører: Godt at komme væk

Danny Olsen har kun fire kampe tilbage i FCM, og forløbet op til skiftet til AGF ærgrer ham – men han glæder sig også til en ny udfordring i en større by end Tjørring

Danny Olsen glæder sig til at komme til AGF, omend han også vil savne FCM. (Arkivfoto: Jens Dresling)
Danny Olsen glæder sig til at komme til AGF, omend han også vil savne FCM. (Arkivfoto: Jens Dresling)

Kaptajn for en aften – om fire kampe er han væk.

I andre klubber var Danny Olsen måske endt blandt reservister og unge knøse med acne – men i Kristian Baks fravær var den elegante offensiv-spiller i stedet udstyret med kaptajn-bind og anfører-ansvar.

- Jeg synes bare, det er fedt at være her. Nu har vi vundet, og det kapitel med AGF tager vi, når de fire kampe er overstået. Det begynder så småt at gå op for mig, at der kun er få kampe tilbage, men jeg prøver bare at nyde kampene og glæder mig utroligt sammen med drengene, siger Danny Olsen.

Se også: Duncan bomber FCM ud af ’krisen’

- Jeg kommer til at savne drengene og klubben, men det er en beslutning, jeg har taget, og den står jeg ved. Jeg glæder mig også rigtig meget til at prøve noget nyt, tilføjer han.

- Jeg traf beslutningen, inden sæsonen gik i gang, så jeg har været afklaret hele vejen. Jeg er bare super glad for, at det går, som det går nu. Vi ligger ikke til nedrykning, vel, og det er dejligt at slutte af på en god måde. Det giver mig en bedre følelse, siger manden med mild underdrivelse i stemmen.

Han erkender, det er specielt at blive udpege til anfører, når man snart er væk:

- Det viser bare utroligt meget om, hvad Glen er for en mand. Han har været med på sidelinjen hele vejen – også inden, jeg tog min beslutning, og han vidste, hvordan jeg havde det.

Se også: FCM-træner: Han er nøglen til en lys november

- Vi har begge haft et meget åbent forhold til det, og jeg vil vi hvert fald gerne takke ham mange gange for, at han har stolet på mig hele vejen, selv om jeg fortalte, at jeg skiftede til AGF. Han sagde, han stadig syntes, jeg var den spiller, der skulle være anfører efter Bak – og det er jeg utroligt stolt over. Han har set på mig som menneske og ikke kun som fodboldspiller, siger Danny Olsen.

Er der ikke noget, du synes, FCM burde have gjort anderledes?

- Jojo, det er jo klart, at i det halve år op til min beslutning om at skifte til AGF, der ønskede jeg da, at FC Midtjylland havde gjort tingene lidt anderledes, og det ved jeg da også, at Claus Steinlein fortryder den dag i dag, siger kaptajnen for en aften.

Se også: Ståle: FCM er storfavorit til guldet

- Men vi er ikke uvenner af den grund, det var bare sådan, forretningen var på det tidspunkt. Det var jeg selvfølgelig skuffet over, men jeg tror nu, min beslutning alligevel er sund – jeg har snart været her i rigtigt mange år.

Hvor længe?

- Syv år. Jeg er gået fra at være en ung knægt til familiefar med to døtre og hus i Tjørring, så det skal blive godt for sådan en Hvidovre-knægt som mig at komme til en lidt større by.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere