Duncan bomber FCM ud af ’krisen’

Angriberen bankede to bolde i kassen mod Esbjerg, og ulvene hyler igen stolt fra ligaens førsteplads

Duncan var igen på pletten (Foto: Casper Dalhoff)
Duncan var igen på pletten (Foto: Casper Dalhoff)

HERNING (Ekstra Bladet): Så hyler ulvene igen fra toppen af Superliga-bjerget.

Og Morten Duncan rammer igen plet efter en liga-tørke, der har varet siden syvende runde – men blev stoppet eftertrykkeligt med to typiske ’Duncan-kasser’ i 3-0 sejren over Esbjerg.

Så må karantæne-ramte Kristian Bak, Glen Riddersholm og resten af kontingentet i Herning igen en rundes tid eller to leve med at være tophold i ligaen med tre point forspring til AaB på andenpladsen.

Se også: FAKTA: Ulvene pelsede vestjyderne

Det blev en kamp lige efter midtjydernes hoveder – med samtlige ulvenæser vejrende efter de kontrachancer, der kom flere og flere af efter pausen, da energiske Esbjerg skulle frem over regnpytterne i den ind imellem infernalske storm over det midtjyske rige for at jagte udligningen efter Morten Duncans i dén grad forløsende føringstræffer kort før pausen.

Danny Olsen serverede efter et Esbjerg-pres perfekt til skarpretteren, der med sit syvende sæsonmål prikkede hul på kampen – og på sin egen måltørke, der har varet siden siden kampen i Esbjerg 1. september, da østjyden udlignede til 1-1 og skaffede FCM uafgjort.

Med sit tredje mål – på hovedstød efter hjørnespark – dræbte angriberen, der sidst scorede for landsholdet mod Malta – endegyldigt al spænding om udfaldet af den kamp.

Se også: Ståle: FCM er storfavorit til guldet

Igen efter en periode med Esbjerg-pres i en kamp, hvor vestjyderne slet ikke spillede dårligt – de rendte bare ind i den åbne kniv gang på gang. 2-0 træfferen blev sat ind af Erik Sviatchenko på hovedstød efter Jesper Juelsgårds hjørnespark kort før den rundede time.

Med otte scoringer i efteråret er Morten Duncan Rasmussen nu oppe på siden af Randers’ Ronnie Schwartz – to kasser efter Viborgs Thomas Dalgaard.

Og FC Midtjylland fik endelig en sejr efter fire uafgjorte, et nederlag og en midtuge-nedtur i pokalen. Forløsningen på banen og blandt de regnvåde tilskuere var både til at se og høre i Herning til aften.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere