Riddersholm forbereder Femi på marathon

Ajilore Oluwafemi ankom i fredags til FC Midtjylland. I går tørnede han ud for klubbens reservehold, og Glen Riddersholm er glad for det, han så

Der var lagt op til comeback for Ajilore Oluwafemi, som i går aftes tørnede i kamp iført FC Midtjyllands spillerdragt, da han optrådte for klubbens reservehold mod Randers FC. Det skete få dage efter, han ankom til FC Midtjylland, som vil se spilleren an i det næste stykke tid.

Femi er kontraktfri og har ikke spillet adskillige måneder, efter hans kontrakt med hollandske Groningen udløb i sommer. Derfor var FC Midtjyllands træner, Glen Riddersholm, godt klar over, at han skulle forvente en spiller, der var langt fra topniveauet, men han er alligevel glad for det, som nigeraneren leverede.

- Han er jo lige ankommet i fredags. Han spillede reserveholdskamp i går. Men han har jo spillet siden april eller maj måned. Og han har ikke kunnet træne regelmæssigt i en klub, fordi han rejste ud af EU, og derefter stod overfor en regel, der sagde, at han ikke måtte rejse ind i EU igen i de næste 90 dage. Derfor ser vi ikke en udgave af Femi, der er på topniveau. Men det betyder ikke, han ikke er en god spiller. Det synes jeg, han beviste i reserveholdskampen i går, siger Glen Riddersholm til tipsbladet.dk.

Dermed er der skruet op for tålmodigheden i det midtjyske, for det bliver ikke i dette år, man ser Femi ramme topniveauet, slår Glen Riddersholm fast.

- Men der mangler stadig et pænt stykke vej, før han kan vise sin bedste udgave af sig selv. Det bliver ikke på denne side at nytår, vi får det at se. Det ville være helt naturstridigt. Vi er rigtig tålmodige og bygger langsomt på. Det her er ikke en sprint, det er snarere en marathon.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere