Fem FCM-år mere til forsvarsfæring

FC Midtjylland har forlænget kontrakten med den 19-årige færing Sonni Nattestad, der har fået to korte indhop i dette Superliga-efterår

FC Midtjylland og den færøske forsvarsspiller Sonni Nattestad har forlænget samarbejdet med fem år, så det nu løber frem til udgangen af 2018. Den 19-årige forsvarer har fået Superliga-debut i dette efterår med to korte indhop, og der er store forventninger til ham i FC Midtjylland.

- Hovedårsagen er, at han har udviklet sig helt fantastisk som menneske, og det har smittet af på fodboldbanen. Han var total uskolet, da han kom, men vi kunne se, at han havde nogle store fysiske kvaliteter, men han manglede noget modenhed og spillemæssigt. Det har trænerne på Akademiet og i superligatruppen udviklet, og på træningslejren i februar tog han det næste skridt.

- Han er en midterforsvarer med et fantastisk venstreben, og så er han rigtig hurtig. Han er tæt på to meter, og han har både udviklingspotentiale og salgspotentiale. Han har egentlig pakken til at gå hele vejen. Han skal bare modnes, og der skal vi have tålmodighed. Det er en langsigtet proces, vi er i gang med, siger ordførende direktør Claus Steinlein i en pressemeddelelse.

Sonni Nattestad glæder sig over forlængelsen, og han glæder sig til at arbejde videre på at komme tættere på holdet, hvor han lige nu er én af reserverne for det foretrukne makkerpar Patrick Banggaard og Erik Sviatchenko.

- Det er gået stærkt de seneste tre måneder, og jeg rigtig glad for kontraktforlængelsen. Jeg skal fortsætte den udvikling, som jeg er inde i. Jeg er glad for den tillid, som klubben har vist mig, og det betyder meget for mig, at trænerteamet tror på mig. Jeg er glad for at være i klubben og stolt over at spille i Danmark og for FC Midtjylland. Det betyder meget for mig og min familie. Det var svært i starten. Det var et højere tempo, og jeg vidste ikke, om jeg kunne klare det. Men jeg har bevist, at jeg kan være med, og det giver selvtillid og lyst til at arbejde endnu hårdere, siger Sonni Nattestad.

Sonni Nattestad kan i øvrigt debutere på Færøernes A-landshold i morgen, når de møder Malta i en testkamp.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere