Uheldig FCM-islænding: Efteråret er slut

FC Midtjyllands Eyjolfur Hedinsson bakser stadig med sine hofteproblemer, og han regner ikke med at komme i kamp på denne side af nytår

Eyjolfur Hedinsson. (Arkivfoto: Rasmus Baaner)
Eyjolfur Hedinsson. (Arkivfoto: Rasmus Baaner)

Umiddelbart lyder et skifte fra bundproppen SønderjyskE til førerulvene FC Midtjylland som et drømmescenarie, men for Eyjolfur Hedinsson har der ikke været meget at glæde sig over i dette efterår.

Godt nok fører hans hold Superligaen, men den 28-årige islænding har ikke nogen stor aktie i den præstation. Han var skadet, da han kom til Heden, og da han endelig fik tre kampe for midtjyderne, vendte hofteskaden tilbage. 

Nu har han droppet resten af efterårssæsonen og vil bare være klar til træningsopstarten til januar.

- Det er det samme, der kommer og går. Nu prøver vi at finde ud af problemet og løse det. Jeg tror godt, jeg kan udelukke resten af efteråret. Der er tre uger tilbage, så jeg fokuserer bare på at blive klar til januar, siger han til tipsbladet.dk.

Se også: FCM-træner: Brøndby har løftet sig markantSe også: Kahlenberg mærker ikke noget til fodskade

Skaden opstod helt tilbage i SønderjyskE-tiden sidste sæson, og hoftegenerne er et tilbagevendende problem. Alligevel mener midtbanemanden ikke, at han kom for hurtigt på banen, da han fik midtjysk debut tilbage i september. 

- Jeg spillede jo tre kampe, og det gik fint, så jeg synes ikke, det var for tidligt. Så kom det pludseligt igen, og det er rigtig ærgerligt, fortæller han.

Han følte ellers, det gik fint i de tre opgør mod FC Nordsjælland, Viborg og FC Vestsjælland, hvor han selv kom på måltavlen mod sidstenævnte, men det bliver altså formentlig de eneste 168 spilleminutter, han får på denne side af nytår. 

- For at være ærlig har været et mareridt. Når man kommer til en ny klub, vil man bare gerne være med, og jeg havde også store forventninger. Men jeg er glad for, at jeg fik mit mål, og jeg har to år tilbage, så jeg har stor tålmodighed og vil gerne kunne betale klubben tilbage, siger han. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere