Steinlein drømmer om at få Zidan hjem

Mohamed Zidan er en af Superliga-historiens største stjerner, og han vil gerne tilbage til Danmark, hvor FC Midtjylland-bossen Claus Steinlein står klar med åbne arme.

(Polfoto)
(Polfoto)

Mohamed Zidan åbner i dag overfor TV2 op for et comeback i den danske Superliga, hvor han slog igennem for AB i 2003 og skiftede til FC Midtjylland, hvor han lagde yderligere alen til sin stjernestatus, inden han blev solgt til Werder Bremen.

Hvis Zidan skal tilbage til Superligaen, vil FC Midtjyllands og dennes ordførende direktør Claus Steinlein gøre sit til, at han vælger at komme tilbage til MCH Arena, men måske er det mest af alt bare en drøm.

Se også: Her er Zidans mange skandaler

- Der er ingen tvivl om, at for en fodboldelsker vil det være en drøm at se Zidan tilbage på MCH Arena, siger Steinlein til Herning Folkeblad og lader forstå, at økonomien kan blive svær at få til at passe sammen, og så er der også lige noget andet:

- Sportsligt skal vi også lige finde ud af, hvor han er efter ikke at have spillet i en periode. Men omvendt har vi jo før på egnen vist, at intet er umuligt.

Se også: Tidligere superligastjerne seks år i fængsel

Mohamed Zidan udsendte i morges en pressemeddelelse, hvor han forklarede, at han ikke skal i fængsel i hjemlandet Egypten, som egyptiske, tyske og danske medier ellers har skrevet flittigt om de sidste dage. Han kalder sagen for en stor misforståelse, der nu er løst.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere