Riddersholm: Mange uafklarede spørgsmål

Forud for Superliga-kampen mod FC Vestsjælland fredag aften har FC Midtjylland flere uafklarede end afklarede spørgsmål, og især midtbanen volder træner Glen Riddersholm kvaler

På fredag rejser FC Midtjylland til Slagelse for at møde FC Vestsjælland, og op til den kampe er der flere spørgsmål, der rejser sig omkring Hede-drengenes startopstilling. 

Især omkring midtbanen er Glen Riddersholm i tvivl om, hvordan han skal spille sine kort, for mens Petter Andersson og Izunna har karantæne, er Eyolfur Hedinsson stadig skadet, og det giver hovedbrud for cheftræneren.

- Jeg spørger også midt selv om, hvordan vi skal løse den. Der er også et par andre, der er tvivlsomme, og der er flere uafklarede spørgsmål, end der er afklarede, siger han til tipsbladet.dk uden at ville fortælle, hvilke spillere der er tale om. 

En, der i hvert fald ikke er tvivlsom, er Erik Svitchenko. Han kommer med garanti ikke i kamp, siger Glen Riddersholm og forsikrer, at den er god nok denne gang modsat sidste runde, hvor midtjyderne forsøgte at snyde Brøndby ved at skrive midterforsvareren i kamptruppen. 

Holder Glen Riddersholms prognose, kommer Sviatchenko formentlig heller ikke i kamp i efterårets sidste opgør mod AaB. Og netop fraværet af flere profiler er grunden til, at holdet ikke har ramt det stabile niveau fra starten af sæsonen i den seneste tid. 

- Årsagen til, at det ikke går helt så glat lige nu, som det gjorde tidligere, er væsentligt forbundet med kontinuitet. Det er længe siden, vi har kunnet stille med de samme 11 to gange i streg, og det er vigtigt, når man som os har en relativt smal trup hvad angår erfaring, siger FCM-træneren. 

- Selvom de unge kommer ind og gør det godt, kan man godt mærke, at vores trup er hårdere ramt på erfaringen end andre hold. Vi har manglet mange kvalitetsspillere, og det har lidt kendetegnet vores sidste periode. 

Den manglende stabilitet i holdudtagelserne er også skyld i, at Glen Riddersholm ikke forventer nogen smuk fodboldkamp mod FC Vestsjælland på fredag. Der skal holdet blandt andet trække på de erfaringer, det sidste år har bragt.

- Der er sket noget i år, efter vi havde det efterår sidste sæson. Folk tager mere ansvar for holdet og for hinanden. Det kommer til at handle om kollektive dyder, og så bliver det måske ikke så poleret spil. Der har vi tidligere været lidt svingende og ustabile, men vi det her år har lært os at kompensere med andre dyder, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere