FCM-anfører: Københavnerne er storfavoritter

Selvom Midtjylland udbyggede Superligaføringen med en sejr over Vestsjælland, mener midtjydernes anfører, at københavnerholdene er guldfavoritter

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

FC Midtjylland-anfører Kristian Bak kæmpede sammen med holdkammeraterne som en kriger fra filmen ’Braveheart’ for at holde 1-0-føringen mod FC Vestsjælland fredag aften.

Og krigen betalte sig. Midtjyderne vandt på et selvmål af Vestsjællands Jean-Claude Bozga. Sejren betyder, at Midtjylland nu har fem point ned til AaB og ni point ned til FC København og Brøndby.

Se også: TV: Se selvmålet, der gav FCM smal sejr

Men Bak nægter at kalde Midtjylland for guldfavoritter. I stedet skubber han den ære over til københavnerholdene. Han mener, det først bare var et spørgsmål om tid, før FC København og Brøndby deltog i guldkampen.

- De bliver klart favoritter til at tage guld frem for os, det vil jeg godt skrive under på. Jeg ser stadig FCK som Danmarks klart bedste hold, siger Bak.

Forsvareren mener, at FCK’s store bredde gør dem til favoritter. Og Bak vil første invitere ulvene med til guldbords, når der er gået noget tid.

- Det er jo jer, der hele tiden har sagt, at vi er mesterskabskandidater. Når vi har spillet de første tre-fire kampe i foråret, kan vi snakke mesterskab.

Se også: TV: Bør Duncan ikke score her?

Den sidste kamp i efteråret kan ifølge Bak sætte gang i gulddansen.

- Tager vi tre point mod AGF i næste kamp, ser det sjovt ud, så mesterskabet er da oppe i hovederne på folk, siger Kristian Bak.

Midtjylland møder hjemme AGF i sidste kamp, inden Superligaen går på vinterferie.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere