FCM: Poulsen er interessant - Zidan er for dyr

Hvis FC Midtjylland skal hente Jakob Poulsen tilbage til klubben, kræver det et økonomisk kompromis. Mohamed Zidan er lige nu for dyr for Superligaens førerhold

Mohammed Zidan i FCM-tiden - det kommer ikke til at ske igen (Polfoto)
Mohammed Zidan i FCM-tiden - det kommer ikke til at ske igen (Polfoto)

Den tidligere danske midtbanespiller Jakob Poulsen åbnede onsdag i et interview med tipsbladet.dk for muligheden for at vende hjem til dansk fodbold. 

Poulsen får ingen spilletid i franske Monaco, og selvom han får en høj løn i klubben, savner han fast spilletid. Det må gerne foregå i Danmark, men Poulsen betonede blandt andet, at det skulle være sportsligt interessant – gerne med muligheden for at vinde et dansk mesterskab. 

Lige nu ligger Poulsens tidligere klub FC Midtjylland nummer et i Superligaen med muligheden for at spillet et mesterskab i hus til foråret, og derfor kunne det altså være en løsning for midtbanemanden. 

I hvert fald byder direktør Claus Steinlein Jakob Poulsen velkommen tilbage, om end økonomien lige nu er den største hindring for et skifte. 

- En spiller som Jakob vil altid være interessant for FC Midtjylland, men han bor lige nu i et land, hvor skatteprocenten er meget lav. Vi kan desværre ikke tilbyde et lignende skatteparadis, siger Claus Steinlein til tipsbladet.dk.Se også: FC Midtjylland skriver kontrakt med FemiSe også: Jeppe Curth: Det er op til FCM og AaB

Han påpeger dog, at Jakob Poulsen kan blive en mulighed, hvis der kan findes et økonomisk kompromis.

- Som person er Jakob verdensklasse, og det ville være fantastisk at have ham i klubben. Men der er en stor økonomisk udfordring, så der er nogen, der skal findes et kompromis, hvis det skal kunne lade sig gøre. Hans nuværende løn er der ingen danske klubber, der kan løfte, siger han.

Dermed skal enten Jakob Poulsen eller Monaco altså give afkald på nogle penge, hvis et skifte til FC Midtjylland skal blive aktuelt. 

Imens drømmer FC Midtjylland-fans om at få en anden tidligere profil tilbage til klubben. Emnet Mohamed Zidan var oppe at vende tidligere på efteråret, men Claus Steinlein fastslår, at økonomien også spænder ben for en kontrakt som det ser ud nu.

- I første omgang er det kun blevet ved snakken. Zidan er en verdensstjerne, og derfor vil vi selvfølgelig gerne have ham i klubben, men lige nu har vi ikke økonomien til det, siger Steinlein.

Til gengæld kan FC Midtjylland glæde sig over, at en anden tidligere helt onsdag vendte tilbage til Heden. Midtbaneprofilen Femi Alijore skrev således en halvanden år lang kontrakt med klubben i går. 

0 kommentarer
Vis kommentarer