Annonce:
Annonce:

Ex-landsholdsspiller skal skaffe guldet til FCM

Jakob Poulsen er udset som manden, der skal sikre guldet til FC Midtjylland

Jakob Poulsen (tv.) kan være manden, der skal hjælpe FCM til guld (Foto: Anders Kjærbye)
Jakob Poulsen (tv.) kan være manden, der skal hjælpe FCM til guld (Foto: Anders Kjærbye)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

– Jakob Poulsen ...? Urealistisk!

Afvisningen fra cheftræner Glen Riddersholm efterlader ikke nogen tvivl. Enhver snak om at se Jakob Poulsen tilbage i FC Midtjylland for at jagte guldet i foråret kan afskrives.

Men afvisningen behøver ikke at være så kategorisk.

For i kulissen arbejdes der hårdt for at bane vejen for en returbillet til den jyske hede for Jakob Poulsen, der lige nu er strandet i sit gyldne skattefri fængsel i Monaco.

Blandt de involverede investorer befinder sig den udstødte storaktionær Steen Hessel, der var en del af en større magtkamp i FC Midtjylland for halvandet år siden.

TV: Se det smukke spark: Monaco-dansker kan stadig

Annonce:

Sparsom spilletid
Hessel valgte dengang at trække sig ud af selskabet på det formelle plan. Men på det uformelle plan er stemningen mellem Hessel og FC Midtjylland forbedret. Og han var således med til at rejse de penge, der gjorde det muligt for FC Midtjylland at sikre forlængelserne med nigerianerne Sylvester Igboun, Izunna Uzochukwu og Rilwan Hassan.

Jakob Poulsen har ikke optrådt på Monacos hold efter oprykningen til Ligue 1 ... ja, faktisk har han ikke spillet en ligakamp for holdet siden januar.

Pengene er gode, men spilletiden er sparsom. Og derfor er der lagt op til forhandlinger mellem Jakob Poulsen og Monaco hen over nytår, der kan frigøre danskeren fra kontrakten i fyrstedømmet, hvis de er klar til at betale en del af den lukrative løn, som Poulsen har udsigt til frem til kontraktudløb sommeren 2015.

– Jeg har jo nået en alder, hvor jeg bliver nødt til at skæve til økonomien, siger Jakob Poulsen, der har rundet 30 år og dermed må indstille sig på, at aftalen i Monaco er karrierens sidste rigtig store aftale.

FCM: Poulsen er interessant - Zidan er for dyrJakob Poulsen åbner for dansk klubskifte

Alvorligt hul
FC Midtjylland står med et alvorligt hul på den centrale midtbane, efter Danny Olsen i aftes takkede af i ulvedresset for at vende snuden mod AGF.

Annonce:

Det betyder, at Petter Andersson bliver en nøglespiller i FC Midtjyllands jagt på guld. Og med hans skadehistorik in mente så er det oplagt, at der er behov for mere.

– Jakob Poulsen vil være en drømmespiller i FC Midtjylland. Men jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen. Jeg har endnu ikke oplevet, at der har været investorer, der har banket på min dør, siger Glen Riddersholm.

Mens investorer således står klar til at finansiere forstærkninger, så betyder klubbens anstrengte økonomi, at der ikke er råd til at afvise bud på profiler udefra.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: