FCM-stjerne: Fedt med Serie A-interesse

Jesper Juelsgård gentager sit ønske om at komme videre til en ny klub efter rygterne om italiensk interesse er dukket op

Jesper Juelsgård (Foto: Rasmuss Baaner)
Jesper Juelsgård (Foto: Rasmuss Baaner)

FC Midtjylland-backen Jesper Juelsgård bliver af italienske medier sat i forbindelse med et skifte til Serie A, hvor klubberne Verona, Livorno og Udinese meldes interesserede. 

Det har længe været en ambition for både FC Midtjylland og Jesper Juelsgård at få et klubskifte i hus, men venstrebacken tager snakken om Italien ganske roligt.

- Det er lidt den samme sang som i de sidste to transfervinduer, men der er langt fra rygter til sandhed. Jeg har fokus på at holde ferie og derefter komme tilbage til FC Midtjylland. Hvad der er af rygter og andet, har jeg ikke så mange kommentarer til, for jeg koncentrerer mig om at holde ferie, siger Jesper Juelsgård til tipsbladet.dk. 

Han glæder sig dog over at blive sat i forbindelse med Serie A-klubber. 

- Det er stort, at der er interesse, men jeg kan selvfølgelig ikke vide, om det er sandt. Det er store klubber fra den bedste italienske række, men mit fokus er på FC Midtjylland. Der vil sikkert komme en masse rygter i den næste tid, men det betyder ikke, at det er lige er det, der kommer til at ske, siger Juelsgård. 

Venstrebacken gentager gerne sit ønske om at skifte til en udenlandsk klub i nær fremtid. 

- Som jeg også sagde i sommer, føler jeg mig klar til at komme af sted, men det skal også være det rigtige for mig og min familie. Jeg skifter ikke for enhver pris, og vi er også i gang med en vild sæson i FC Midtjylland, så det skal være det rigtige tilbud. Som enhver anden fodboldspiller vil jeg kigge på tilbud og veje det op og ned. Vi må se, hvad der kommer til at ske, siger han. 

I første omgang forventer Jesper Juelsgård at indlede januar på træningsbanen i FC Midtjylland. 

- Vi begynder så tidligt, at det skal gå meget stærkt, hvis der sker noget. Jeg har fokus på, at jeg er FC Midtjylland-spiller lige nu, og så må vi se, hvad der sker i løbet af januar. Nu holder jeg ferie efter en lang og fantastisk sæson, og tager vi det andet i januar, siger han. 

FC Midtjylland har kontrakt med Jesper Juelsgård frem til udgangen af 2014.

0 kommentarer
Vis kommentarer