Annonce:
Annonce:

FCM-træner: Poulsen en drømmesigning

FC Midtjyllands træner Glen Riddersholm er svært tilfreds med, at det lykkedes at tilknyttet Jakob Poulsen til et skadesplaget FCM-mandskab

FCM-træner Glen Riddersholm (tv.) glæder sig over tilgangen af Jakob Poulsen (Foto: Lars Poulsen)
FCM-træner Glen Riddersholm (tv.) glæder sig over tilgangen af Jakob Poulsen (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Da Glen Riddersholm i sommeren 2012 sendte Jakob Poulsen til franske AC Monaco var det med en drøm om, at hans nøglespiller i bronzemedalje-sæsonen 2011/2012 en dag ville vende tilbage til den jyske hede.

En drøm, der fredag gik i opfyldelse da klubben kunne præsenterer den tidligere landsholdsprofil ved et stort og velbesøgt pressemøde.

- Det er ingen hemmelighed, at vi drømte om at jeg en dag kunne tilknytte ham klubben igen engang i fremtiden, siger succestræneren

Han uddyber, at den aldrende midtbanespiller har meget at byde ind med både på og uden for banen.

- Både på den korte og den langebane er Jakob den helt rigtige mand for os. Han bliver en afgørende brik i kampen for mesterskabet, samtidig er han en kulturbærer, der vil have positiv afsmitning på mange af vores ungetalenter, og forhåbentlig kan give en masse erfaring fra sig til dem, lyder det fra Riddersholm.

Jakob Poulsen efter lønnedgang: Jeg skal ikke stå og tude

Annonce:

FC Midtjylland har i dette transfervindue sagt farvel til en af deres største profil gennem de seneste sæsoner, da Danny Olsen 1. januar skiftede til aarhusianske AGF.

Samtidig har klubben sendt lejesvenden Jeppe Curth tilbage til AaB og dermed er to fremtrædende spillere forsvundet fra klubben.

- Det er ingen hemmelighed, at Jakob Poulsen skal være med til at lukke hullet efter afgangen af Dani og Jeppe. Det er jeg mere end overbevisende om, at han er i stand til, fortæller Glen Riddersholm til Ekstra Bladet.

Hovedpersonen selv, er heller ikke bange for, at han kommer til at skuffe i den midtjyskeklub.

- Jeg havde min bedste sæson som seniorspiller i FC Midtjylland, da vi vandt bronzemedaljer i 2012. Jeg ser utroligt meget frem til igen at repræsenterer klubben, siger Jakob Poulsen om skiftet, der håber at kunne realiserer drømmen om deltagelse i Champions League med de midtjyske mesterskabsaspiranter.

FCM-profil ude i otte uger

Men selvom klubben har overvintret på førstepladsen i ligaen, mener Glen Riddersholm dog, at det endnu er for tidligt at snakke om mesterskaber og Champions League deltagelse for midtjyderne:

Annonce:

- Vi skal koncentrer os om at konsoliderer vores plads som etter i ligaen. Der er utrolig hård kamp om pointene, og ligaen er meget tæt. Til februar tager vi på træningslejr, og her vil truppen snakke om målsætningerne for forårssæsonen.

FC Midtjylland åbner sæsonen den 22. februar, når holdet gæster OB på TREFOR Park. De har overvintret på Superligaens førsteplads fire point foran de nærmeste forfølgere fra AaB.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politiet udskrev snydebøder og bør undersøge dem
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: