Ny storsponsor på plads i FC Midtjylland

Ejner Hessel A/S er tilbage som trøjesponsor i FC Midtjylland og har tegnet et sponsorat på tre år

Morten 'Duncan' Rasmussen får ny sponsor på trøjen. (Foto. Casper Dalhoff)
Morten 'Duncan' Rasmussen får ny sponsor på trøjen. (Foto. Casper Dalhoff)

Ejner Hessel A/S, med FC Midtjylland-stifteren Steen Hessel i spidsen, er tilbage som storsponsor i FC Midtjylland. De trak stikket i 2013 efter flere uoverensstemmelser, men virksomheden har nu tegnet en tre-årig sponsoraftale med Superliga-duksen, der sikrer dem en plads på ryggen af klubbens spillertrøjer.

- FC Midtjylland er et stærkt brand, og vi ved fra tidligere, at klubben giver vores virksomhed værdi tilbage. Så det er den væsentligste grund til, at vi er tilbage som sponsor. Vi er en landsdækkende virksomhed, og derfor betyder det meget at blive set landsdækkende. Det bliver vi nu.

Se også: FCM afviser konkrete forhandlinger med pengemænd

- Der bliver arbejdet i den rigtige retning, og vi har samme opfattelse af tingene. Det er vigtigt, hvis man skal arbejde sammen. Fremtiden tegner spændende for FC Midtjylland, og det vil vi gerne være en del af, siger Steen Hessel i en pressemeddelelse fra FC Midtjylland.

BT skrev i morges, at en flok investorer var klar til at lægge mellem 25 og 35 millioner kroner i selskabet FCM Holding A/S. Klubben gik derefter ud med en børsmeddelelse, hvor de præciserede, at der ikke var konkrete forhandlinger om en aktieudvidelse.

Se også: Ståle afviser: FCK har ingen bud på Sviatchenko

I stedet er der altså tale om et decideret sponsorat, og direktør Claus Steinlein glæder sig over at få Hessel tilbage i folden.

- Når vi står sammen i regionen, kan vi forfølge vores drømme. Derfor er det dejligt at konstatere, at Ejner Hessel A/S er tilbage. Det er godt arbejde af vores kommercielle afdeling og bestyrelsen.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer