Jens Ørgaard i DBUs søgelys

DBU undersøger i øjeblikket den tidligere FC Midtjylland-direktørs rolle i Danny Olsens skifte fra Heden til AGF

DBU er ved at undersøg den tidligere FC Midtjylland-sportsdirektør, Jens Ørgaard, og hans rolle i Danny Olsens skifte fra FC Midtjylland til AGF. 

Ørgaard, der i 2013 modtog sin licens som fodboldagent, menes allerede inden at have bistået Danny Olsen i hans skifte til den aarhusianske traditionsklub.

Jakob Poulsen efter lønnedgang: Jeg skal ikke stå og tude

Det fremgår af fire artikler i Jyllands-Posten, der har påkaldt sig DBUs opmærksomhed.

- I det konkrete tilfælde kan jeg bekræfte, at såfremt artiklens oplysninger er gengivet korrekt, er der tale om en overtrædelse af de gældende regler for spilleragenter, for så vidt angår spillerens anvendelse af en ikke-autoriseret person, skriver DBUs kontraktansvarlige jurist, Jes Christian Fisker, ifølge BT i en mail.

FCM-træner: Poulsen en drømmesigning

Således fremgår det tydeligt af Jyllands-Postens skriverier, at Jens Ørgaard fyldte en del i tilrettelæggelsen af  AGF-kontrakten.

- Om søndagen, fire dage efter kampen mod Holstein Kiel, ringer Jens Ørgaard. Nu sker det, siger han, inden for det næste døgn. Kan vi ses i morgen? Mandag morgen kører Jens Ørgaard ud til Danny og Anna i Tjørring i det nordlige Herning. Her har parret lejet et parcelhus. Sammen gennemgår de AGFs udspil. Men først ringer de til FCM’s direktør, Claus Steinlein. Hvis FCM vil med på vognen, så har klubben en frist til mandag morgen klokken otte. Halv otte mandag morgen ringer Steinlein. Han skal bruge mere tid, skriver Jyllands-Posten.

Jakob Poulsen vil vinde titlen med FCM

Hertil kommer, at Danny Olsen bekræfter oplysningerne om, at han skiftede agent kort inden skiftet til AGF.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk