Igboun har hørt om Valladolid-interesse

Sylvester Igboun har hørt, at spanske Valladolid er interesseret i ham, men er usikker på, om der kan nå at ske noget inden transferdeadline.

Spansk La Liga klub jagter FC Midtjylland profilen Sylvester Igboun (Jens Dresling)
Spansk La Liga klub jagter FC Midtjylland profilen Sylvester Igboun (Jens Dresling)

Den spanske avis AS skriver i dag, at Primera Division-klubben Valladolid er interesseret i FC Midtjyllands Sylvester Igboun. Nigerianeren kender til interessen, men er ikke umiddelbart på vej mod et skifte. Han koncentrerer sig om dagens træningskamp klokken 15.00 mod Hobro på kunstgræsbanen i Ikast.

- Jeg har hørt om interessen fra min agent, der fortalte mig om det i morges, men jeg ved ikke mere end det. Jeg er på vej ind til klubben nu og skal spille træningskamp, så måske ved jeg mere senere, siger Sylvester Igboun til tipsbladet.dk.

Sylvester Igboun har de seneste transfervinduer været blandt de varmeste salgsemner, men han forlængede i september sin kontrakt med FC Midtjylland, så den løber frem til udgangen af 2016. Igboun spillede 17 kampe og scorede seks mål for FCM i Superliga-efteråret, og han har ved flere lejligheder udtrykt, at han er klar til at prøve noget større.

Indtil videre ved han dog ikke ret meget om, hvorvidt det kan blive til et skifte i det transfervindue, der lukker i aften.

- Jeg er i FC Midtjylland, og jeg ved ikke, hvad der kan komme til at ske. Vi må vente og se.

Sylevster Igboun er i flere transfervinduer blevet sat i forbindelse med et skifte til Besiktas. Den tyrkiske storklub har dog hidtil ikke været nævnt i forbindelse med FCM'eren i dette vindue.

0 kommentarer
Vis kommentarer