Steinlein åbner døren for Brøndby

FC Midtjylland-direktøren glæder sig over, at Brøndby igen vil være del af den fælles tv-aftale, og han regner med, at der kan findes en løsning sammen

Brøndby vil igen være en del af selskabet, når det kommer til tv-aftalen for Superliga-klubberne fra 2015. Det meddelte klubben tidligere tirsdag, og nu er det så op til de 11 andre klubber, om man ønsker at lukke Brøndby ind igen.

Flere Superliga-chefer har tidligere været skeptiske omkring det, men i FC Midtjylland er man glade for, at Brøndby har ændret mening og nu gerne vil være med i fællesaftalen. Det betyder dog ikke, at de tager imod med helt åbne arme.

- Nej jeg vil ikke sige med åben arme, fordi det koster lidt på troværdigheden, når man melder sig ud af tv-forhandlingerne - ikke mindst den måde de meldte sig ud på. Men lad os se, om vi ikke kan finde ud af at danse sammen igen, siger Claus Steinlein til dr.dk.

Se også: Brøndby taber TV-krigen

Claus Steinlein fortæller, at det er Brøndby, der skal indstille sig på de præmisser, de 11 enige klubber er kommet frem til og ikke omvendt. Men hvis det er tilfældet, skulle det ikke blive et problem at finde frem til en løsning.

Når løsningen er fundet, skal produktet så sælges. Denne gang med Brøndby som en del af pakken. Med stor sandsynlighed.

0 kommentarer
Vis kommentarer