Chefredaktør bliver ny topchef i FC Midtjylland

Hans Krabbe bliver udviklingsdirektør i FC Midtjylland, hvor Claus Steinlein bliver sportsdirektør

Hans Krabbe skal arbejde sammen med sportsdirektør Claus Steinlen (th.) i FC Midtjylland (Foto: Lars Poulsen)
Hans Krabbe skal arbejde sammen med sportsdirektør Claus Steinlen (th.) i FC Midtjylland (Foto: Lars Poulsen)

Den nuværende chefredaktør på Dagbladet Holstebro-Struer, Hans Krabbe, forlader sin post for at blive udviklingsdirektør i superligaklubben FC Midtjylland.

Samtidig glider den ordførende direktør, Claus Steinlein, over i en rolle som decideret sportsdirektør med det øverste ansvar for klubbens sportslige ledelse. Duoen udgør herefter FC Midtjyllands direktion.

Det oplyser den midtjyske klub i en selskabsmeddelelse fredag formiddag.

- Jeg har kendt Hans i mange år, og vi har tidligere arbejdet sammen. Vi ser ens på tingene.

- Jeg glæder mig meget til, at vi i fællesskab skal stå i spidsen for klubben og styre den ind i en fremtid, der tegner enormt spændende, siger Claus Steinlein.

Den nye direktør kommer til en klub, der som aktuel nummer et i den bedste række har sportslig succes, men som samtidig er i alvorlige økonomiske problemer.

Det seneste årsregnskab, der blev offentliggjort i efteråret viste, at kassen vil være tom i løbet af 2014, hvis ikke der tilføres frisk kapital.

Hans Krabbe er uddannet journalist og har blandt andet en fortid som fodboldkommentator på DR P3.

De senere år har Claus Steinlein alene tegnet den daglige ledelse, men den tidligere chef for klubbens fodboldakademi kommer fremover til at koncentrere sig om det sportslige.

Dermed har den midtjyske klub endelig fundet en permanent afløser for Jens Ørgaard, der for to år siden stoppede efter en lang årrække i jobbet.

0 kommentarer
Vis kommentarer