Igboun-lejren skuffet over nej til salg

Sylvester Igboun og hans agent Allan Bak Jensen er frustrerede over, at FC Midtjylland ikke gik med til et salg til Valladolid, men nu fokuserer Igboun på forårssæsonen og næste transfervindue.

Igboun bekræftede tidligere, at han havde hørt om interessen fra spanske Valladolid
Igboun bekræftede tidligere, at han havde hørt om interessen fra spanske Valladolid
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Spanske Valladolid ville købe FC Midtjyllands Sylvester Igboun for omkring halvanden millioner euro - cirka 12 millioner kroner. Igboun var meget klar på skiftet, men Superligaens førerhold sagde nej til spaniernes tilnærmelser - og til øvrige bud på ham i øvrigt.

De ville ikke sælge Igboun, fordi de ønsker at forsøge at vinde det mesterskab, som de ligger lunt i svinget til, og da både Rilwan Hassan og Petter Andersson tidligere på måneden pådrog sig alvorlige skader, lukkede FC Midtjylland helt i for muligheden for en transfer.

Sylvester Igbouns agent Allan Bak Jensen ærgrer sig over forløbet på sin klients vegne.

- Vi er lidt frustrerede og skuffede over, at det ikke blev til noget. Det var en god mulighed for Sly for at få en stor aftale og en god kontrakt i en af de store ligaer. Der manglede ikke meget, før det kunne være blevet en realitet, og det havde måske kunnet løse sig, hvis de lå nummer seks i ligaen og ikke lå til at spille med om mesterskabet, siger Allan Bak Jensen til tipsbladet.dk.

FC Midtjylland har kontrakt med Sylvester Igboun til udgangen af 2016, og de er derfor i deres gode ret til at sige nej til de udenlandske klubbers tilnærmelser. Derfor er der heller ingen sure miner i Igboun-lejren.

- Det var en rigtig god mulighed for Sly, så vi er lidt kede af, det ikke kunne lade sig gøre, men vi har også forståelse for FC Midtjylland. Sly fokuserer nu på foråret, og så må vi se, hvad der sker til sommer, siger Bak Jensen.

Sylevster Igboun forlængede så sent som i september sin kontrakt med FC Midtjylland. Ved den lejlighed udtalte direktør Claus Steinlein, at det stadig var meningen, at Igboun skulle sælges til en større klub, hvis den rigtige mulighed bød sig på det rigtige tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Igboun har hørt om Valladolid-interesse

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+