FCM-træner: Havde forventet mere af FC København

- Jeg havde forventet, de havde hentet en spiller eller to mere i transfervinduet, siger Glen Riddersholm om FC Københavns ageren i januar

Glen Riddersholm er overrasket over FC Københavns ageren i transfervinduet. (Foto: Lars Poulsen)
Glen Riddersholm er overrasket over FC Københavns ageren i transfervinduet. (Foto: Lars Poulsen)

ALBUFEIRA (Ekstra Bladet): Det kom ikke bag på FC Midtjyllands cheftræner, at FC Københavns forsvarende mestre var i stand til at smide op mod 30 mio. kroner, da de i sidste uge hentede Andreas Cornelius hjem til Parken.

Hvad der derimod kom bag på Glen Riddersholm var, at FCK’erne ikke var mere aktive, end de endte med at være i vinterens transfervindue.

Se også: Riddersholm: Det var både og

Det fortæller FC Midtjyllands cheftræner til Ekstra Bladet under ’ulvenes’ træningslejr på den portugisiske Algarvekyst.

- Det, der overraskede mig (ved FCK i transfervinduet, red.), var, at de ikke agerede tidligere, end de gjorde, og også at de ikke forstærkede sig yderligere.

- Det må betyde to ting: At de ikke regner AaB og FC Midtjylland som reelle kandidater, og at de har stor tillid til den trup, de har, siger Riddersholm.

- Jeg havde forventet, at de havde hentet en spiller eller to mere til FCK i dette transfervindue, når nu de kalkulerer med Champions League, siger Glen Riddersholm.

Se også: Cornelius: Jeg har masser af selvtillid

Han og FCM tager hul på den resterende del af Superliga-sæsonen lørdag d. 22 februar, hvor det aktuelle førerhold gæster OB. Dagen efter indleder FC København jagten på midtjyderne, når Ståle Solbakkens tropper møder AGF i Aarhus.

0 kommentarer
Vis kommentarer