Farlige Frank skal bombe for FCM igen

Angriberen Frank Kristensen og FC Midtjylland har igen papirer på hinanden - foreløbig for resten af sæsonen

Frank Kristensen er tilbage i FCM-trøjen. (Foto: Mingo Photo)
Frank Kristensen er tilbage i FCM-trøjen. (Foto: Mingo Photo)

Frank Kristensen har scoret 136 mål for FC Midtjylland, hvilket er klubrekord. Nu har midtjyderne hentet den tidligere så målfarlige angriber tilbage til klubben efter et mislykket ophold i Randers FC.

- Jeg glæder mig til igen at have den rigtige trøje på, siger Frank Kristensen til klubbens hjemmeside.

Frank Kristensen fik ophævet sin kontrakt hos Randers i november og har de seneste måneder trænet med hos FCM, hvor han med 330 kampe har spillet flest FCM-opgør af alle.

- Jeg tror, jeg får gåsehud den dag, jeg igen løber ind på MCH Arena. De to gange, jeg har været på MCH Arena med Randers, har det været fantastiske oplevelser for mig, siger Frank Kristensen.

Som ynglingespiller kom Frank Kristensen til Ikast fS fra Vestervig/Agger, der i dag er en del af FCM's klubsamarbejde, og den i dag 35-årige angriber lægger ikke skjul på, at sulten er lige så stor som dengang.

- Jeg har trænet med i klubben i to måneder, og det har givet mig blod på tanden. Jeg synes stadig, der er mere i de gamle ben, og det var som at komme ind på det gamle hold igen.

- Jeg forventer ikke at starte inde i ret mange kampe, men jeg kan skiftes ind og skabe lidt ro i hektiske situationer, og så kan jeg forhåbentlig score nogle mål, som jeg også har vist i træningskampene, siger han.

Ordførende direktør i FC Midtjylland, Claus Steinlein, glæder sig over, at klublegenden er tilbage.

- Frank har en stor historie i FC Midtjylland. Vi er en ung klub, og han er en af dem, der har klubbens dna i hele kroppen.

- Vi har lavet en aftale om, at når hans fodboldkarriere slutter, så er vi positivt indstillet på at finde en funktion for ham i klubben, så han fortsat kan være en ambassadør for os, siger Claus Steinlein.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere