Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

SønderjyskE chokerede FCM

FC Midtjylland kunne ikke dæmme op for SønderjyskE's kontraer og tabte 3-1 på hjemmebane

Sønderjyske, her Lasse Vibe, løb fra FC Midtjylland mandag aften. (Foto: Claus Bonnerup)
Sønderjyske, her Lasse Vibe, løb fra FC Midtjylland mandag aften. (Foto: Claus Bonnerup)

01. okt 19:00 FC Midtjylland - SønderjyskE

SuperligaenStadion: MCH Arena, Danmark Dommer: Michael Johansen
FC Midtjylland
1
3
Slut
SønderjyskE

HERNING (ekstrabladet.dk): Efter en håndfuld kampe uden sejr fik Sønderjyske atter tre point, da FC Midtjylland her til aftenen faldt for første gang på hjemmebane denne sæson.

Set over hele kampen, så kunne der ikke indvendes alverden mod det udfald. Men FC Midtjylland må stå tilbage med en bitter smag trods alt. For det var midt i ulvenes bedste periode i kampen, at det hele tippede til fordel for gæsterne.

FC Midtjylland havde efter pausen krænget en nærmest apatisk indstilling af sig. Henrik Hansen måtte heroisk blokere en FCM-afslutning fra Marco Larsen fra otte meter. Og få sekunder senere var det unge Noah Ojuola, der så Florian Hart redde et hovedstød på stregen.

Men i stedet for en klassik FCM-sejr, så slog Sønderjyske kontra i det pladdervåde føre. Lasse Vibe strøg af sted over venstrekanten og lagde en pasning ind i fødderne af Tommy Bechmann, der takkede for tilliden og startpladsen ved at score til 1-0 til gæsterne. Tre minutter senere blev kampen reelt afgjort, da Lasse Vibe profiterede af at en passiv Santiago Villafane rettede hans skud af.

Se også:

Se også: FCM-anfører: Satme skidt!

Det blev indledningen til en hektiskslutfase, hvor FCM's bedste, Jesper Laudridsen, fik reduceret til 1-2 med fem minutter igen.

Ulvene kunne have snuppet et point i slutfasen. Men Noah Oluola måtte atter se et hovedstød afværget på stregen. Og så slog Sønderjyske til i overtiden, da Kenan Hajdarevic øgede på sin første boldberøring i kampen.

Første halvleg blev en yderst tam affære - især fra hjemmeholdets side. Ulvene skøjtede rundt i det regnvåde græs, og de havde samtidig ualmindeligt svært ved at få det fornødne fart i pasningerne.

Det gav Sønderjyske alle muligheder for både at kontrollere kampen og skabe halvlegens største chancer. Især midtbane-aksen omkring Conor O'Brien og Henrik Hansen havde utroligt gode betingelser på dén centrale midtbane, hvor Izunna Uzochukwu plejer at regere så suverænt.

Og det var netop Conor O'Brien, der fik halvlegens bedste mulighed. Et forrygende gennembrud på venstrekanten af Johan Absalonsen blev sendt knivskarpt ind foran mål, hvor Tommy Bechmann snarrådigt vippede kuglen bagud i feltet, hvor O'Brien dog afsluttede for dårligt.

Se også:

Se også: SønderjyskE-keeper: Duncan smider sig

1 af 2 Tommy Bechmann åbnede målscoringen for SønderjyskE i 2. halvleg. (Foto: Claus Bonnerup)
2 af 2 Sønderjyske, her Lasse Vibe, løb fra FC Midtjylland mandag aften. (Foto: Claus Bonnerup)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen