FC Midtjylland tøver med Femi

Da det i starten af september kom frem, at Femi skulle træne med FC Midtjylland, lød det som om, at de bare skulle se en gnist i øjnene for at skrive kontrakt med ham. Nu har piben fået en lidt anden lyd.

(Foto: Tariq Mikkel Khan)
(Foto: Tariq Mikkel Khan)

En gammel kending dukkede op på FC Midtjyllands træningsanlæg i Ikast i sidste uge, og allerede mandag spillede han så for klubbens reservehold. Femi Ajilore er tilbage, hvor det hele startede, men det er ikke sikkert, han får lov at blive.

Allerede i september kom det frem, at FCM havde tænkt sig at invitere Femi til en prøvetræning. Dengang sagde ordførende direktør Claus Steinlein sådan her om muligheden for at skrive kontrakt med ham:

- Men vi skal lige se hans niveau an. Er det stadig den samme Femi, som vi husker? Han har ikke spillet så meget i år, men hvis han stadig har gnisten i øjnene og viser, at han rummer de kvaliteter, vi husker, skriver vi kontrakt med ham.

I løbet af sommeren var Femi dog rejst hjem til Nigeria, og derfor måtte han vente 90 dage med at tage tilbage til Europa på grund af et stykke lovgivning omkring ikke-EU-borgere. Nu er Steinlein ikke nær så sikker på, at FC Midtjylland skriver kontrakt med ham.

- Han har ikke spillet siden maj, så han er rusten, og han er her for, at vi kan hjælpe ham i form. Tanken var, at han skulle herop i sommer, men det kunne ikke lade sig gøre, og nu er situationen en anden. Vi er i dialog omkring, hvor længe han skal være her, og vi har ikke bestemt os for, om vi vil skrive kontrakt med ham. Det må vi se på, siger Steinlein til tipsbladet.dk.

Én ting er dog sikkert. Kommer Femi på kontrakt, er det med henblik på foråret.

- Han er slet ikke i form og ville slet ikke kunne hjælpe os nu. Skriver vi kontrakt med ham, er det, fordi vi tror på, at vi kan få ham tilbage til hans tidligere niveau ved at have ham med i en hel opstartsfase.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere