FC Midtjylland skriver kontrakt med Femi

Oluwafemi Ajilore vender tilbage til FC Midtjylland, som han debuterede for tilbage i 2004

Oluwafemi Ajilore er tilbage i FC Midtjylland efter ophold i blandt andet Brøndby. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)
Oluwafemi Ajilore er tilbage i FC Midtjylland efter ophold i blandt andet Brøndby. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)

Gammel kærlighed ruster ikke, og det princip gør sig også gældende på den midtjyske hede.

FC Midtjylland har netop skrevet kontrakt med klubbens tidligere profil Oluwafemi Ajilore, som i efteråret har spillet flere kampe i Reserveholdsligaen. 

- Femi var den første afrikaner, der kom til FC Midtjylland fra Nigeria, og han betyder meget for mig personligt og for hele klubben. Det er en fornøjelse at have ham tilbage, siger ordførende direktør Claus Steinlein.

Det er nu ti år siden, at Steinlein var i Nigerias hovedstad Lagos for at hente midtbanespilleren i samarbejdsklubben FC Ebedei, og direktøren glæder sig overordentligt meget til at få holdet tidligere profil på banen igen. 

- Han var en stjerne i Superligaen, da han var her sidst og en af de bedste 6'ere, der har spillet i ligaen, hvilket også blev afspejlet i den høje pris, vi fik for ham, da han blev solgt til Groningen, siger Claus Steinlein.

- Vi har set den gamle Femi, som jeg er sikker på, at vi nok skal få i topform  til foråret. Tilgangen af Femi skærper konkurrencen og giver trænerteamet flere muligheder.

Selv ser den 28-årige nigerianer også frem til at tørne ud for klubben, hvor karrieren for alvor fik fart i midten af 00'erne. 

- Det er en stor mulighed, som FC Midtjylland har givet mig. Det er privilegium at komme tilbage, og jeg er glad for at have fået en kontrakt. Det er min drøm at vinde noget med klubben, og jeg håber, at drømmen går i opfyldelse, siger Oluwafemi Ajilore, der har repræsenteret Ulvene 98 gange. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer