Riddersholm: Min guldtro er usvækket

- Vi får Duncan op i gear til de sidste kampe, lovede FCM-træner Glen Riddersholm

Glen Riddersholm tror stadig på guld - han skal bare have Morten Duncan Rasmussen i gear. (Foto: Lars Poulsen)
Glen Riddersholm tror stadig på guld - han skal bare have Morten Duncan Rasmussen i gear. (Foto: Lars Poulsen)

ESBJERG (Ekstra Bladet): FCM-træner Glen Riddersholms guldtro er usvækket, selv om det kun blev til et enkelt point i udekampen mod Esbjerg. Og han er også sikker på, at han får et af sine normalt store trumfkort et gear op til de afsluttende fire dramaer.

Det handler om topscorer Morten Duncan Rasmussen. Blandt andet på grund af lyskeproblemer har han ikke kunnet træne regelmæssigt i en periode – og han har heller ikke scoret siden 10. marts.

Se også: FCM snublede på guldvejenSe også: FCM-topscorer: Vi er gode nok til at vinde i Esbjerg

- Duncan har brug for at træne regelmæssigt for at være på toppen. Det har han ikke kunnet. Men vi arbejder målrettet for at få ham helt op igen, og jeg er sikker på, at det nok skal lykkes. Inden sæsonen slutter vil vi se ham, som det han er – nemlig Superligaens bedste angriber, sagde Glen Riddersholm, der ikke føler, at klubben har mistet, der betyder noget i guldduellen mod AaB.

- De skal bare snuble i en kamp, mens vi vinder – så er vi nummer et, fordi vi har den bedste målscore. Så vi er stadig rigtig godt med i det spil. Selvfølgelig ville vi gerne have vundet i dag. Men Esbjerg er et godt hold – og kampen udviklede sig vel sådan, at uafgjort var et retfærdigt resultat, selv om vi brændte den meget store chance til sidst, ligesom Duncan havde en meget stor mulighed i 1. halvleg, konstaterede han.

0 kommentarer
Vis kommentarer