FCM forlænger med Dickoh

FC Midtjylland forlænger kontrakten med forsvareren Francis Dickoh, der får halvandet år mere i det sorte ulvedress

Francis Dickoh bliver på Heden. (Foto: René Schütze)
Francis Dickoh bliver på Heden. (Foto: René Schütze)

Der blev pludselig brug for Francis Dickoh, da Erik Sviatchenko blev skadet og måtte lade sig operere i anklen. Dickoh spillede sæsonens sidste 13 kampe i FC Midtjyllands midterforsvar, og ledelsen har været så tilfreds med det, Dickoh har leveret, at de nu har forlænget hans kontrakt, så den nu gælder frem til udgangen af 2015. Det bekræfter direktør Claus Steinlein.

Se også: FCM-back i pludseligt karrierestop

- Francis har været med til at styre forsvaret i foråret, og vi har været rigtig godt tilfredse med det, han har leveret efter, Erik blev skadet. Han løste opgaven rigtig godt, og det var jo ikke, fordi målene væltede ind bag forsvaret før i de sidste tre kampe, hvor vi lukkede alt for mange mål ind, men hvor vi kan pege fingre af hele holdet for deres præstationer.

Se også: AaB-spillere hånede FCM-træner

- Vi har lavet en ny kontrakt med Francis, der løber de næste halvandet år, og vi er rigtig godt tilfredse med at beholde ham, siger Steinlein til tipsbladet.dk.

FC Midtjylland skrev en halvårig kontrakt med Francis Dickoh i starten af 2014, og det er altså den, der nu bliver forlænget. Dickoh har tidligere spillet for FC Nordsjælland, Utrecht, Hibernian, Aris og Cercle Brugge.

Se også: FCM-træner: Barsk og grufuld historie

Mens Dickoh bliver, siger FC Midtjylland til gengæld farvel til Kolja Afriyie, der har fået sin kontrakt ophævet på grund af en dårlig ryg.

0 kommentarer
Vis kommentarer