Sviatchenko: Drikker ikke kaffe med ledelsen

Erik Sviatchenko leverer et professionelt stykke arbejde i FC Midtjylland, men han understreger, at forholdet til ledelsen kunne være bedre.

(Foto: Rasmus Baaner)
(Foto: Rasmus Baaner)

Erik Svaitchenko havde sat næsen op efter at skifte til FC København i dette transfervindue. De danske vicemestre havde forhandlet en aftale på plads med FC Midtjylland som skulle sikre Herning-klubben økonomisk, da den engelske rigmand Matthew Benham pludselig kom ind fra højre og kastede millioner efter Superligaens tophold.

Dermed kunne FC Midtjylland tillade sig at blokere Erik Sviatchenkos skifte til rivalerne fra hovedstaden, hvilket klubben ikke tøvede med at gøre.

Det betyder, at den dygtige forsvarsspiller fortsat er på kontrakt i det midtjyske, hvor han er på vej tilbage i fuldt vigør efter en længere skadespause. Og Sviatchenko har affundet sig med situationen, men forholdet til ledelsen i FC Midtjylland er ikke mange grader over frysepunktet.

- Jeg er professionel, og jeg gør mit arbejde, og jeg har en kontrakt, som jeg fuldfører, og jeg har det rigtig godt med mine holdkammerater og staben omkring. Jeg glæder mig til at komme på arbejde hver eneste dag, så det er ikke fordi, det har ændret det store, men det er ikke sådan, at vi lige tager en kop kaffe på onsdag, siger Erik Sviatchenko til Onside på TV3+.

At Erik Sviatchenko ikke lige foreløbig banker på døren til en kop kaffe, kan FCM's sportsdirektør Claus Steinlein godt leve med.

- Eriks fokus er på fodbolden og få det til at fungere, mens mit fokus er at få klubben til at hænge sammen. Og det er jo ikke altid, at man behøver at drikke kaffe for det, lyder det fra Steinlein.

0 kommentarer
Vis kommentarer