Midtjylland bekræfter aftale med Arsenal-talent

Som Ekstra Bladet tidligere skrev har Arsenals Kristoffer Olsson skiftet til FC Midtjylland på en lejeaftale frem til januar

FC Midtjylland bekræfter nu, at Kristoffer Olsson kommer til Heden på en etårig lejeaftale. (Foto: PA)
FC Midtjylland bekræfter nu, at Kristoffer Olsson kommer til Heden på en etårig lejeaftale. (Foto: PA)

FC Midtjylland har i transfervinduets 11. time sikret sig en lejeaftale med Arsenals lovende talent Kristoffer Olsson. Den svenske U/21 landsholdsspiller skifter på en lejeaftale frem til januar, og han skal tilføje kvalitet og bredde til en i forvejen stærk FCM-trup.

Se også: FCM snupper Arsenal-komet

Truppen i FCM er ramt af skader, så lejeaftalen med den teknisk stærke, hurtige og boldsikre kantspiller kan betyde, at Glen Riddersholm har flere brikker at flytte med på banen, og at Sylvester Igboun kan gå ind og spille den forreste angriber, hvis der bliver brug for det.

- Det er et stort talent, der har været i Arsenal, siden han var 16 og har været inde i billedet til førsteholdet. De har så valgt at sige, han ikke har fysikken til Premier League, og det er der, vi kom ind i billedet. Han er kun 19, så han kan spille på vores ynglingehold, men det skal han ikke. Han skal spille på vores førstehold, siger Rasmus Ankersen, kommende bestyrelsesformand i FC Midtjylland, til tipsbladet.dk.

Se også: FCM henter polsk keeper og sender ham til Vejle

Den 19-årige svensker skiftede som 16-årig til Arsenal fra svenske Norrköping, hvor han fik sin fodboldopvækst. Han fik debut for Arsenals førstehold for snart et år siden, og han skal nu altså kæmpe om spilletid i FC Midtjylland.

FC Midtjylland har også sikret sig en købsklausul på mindre end fem millioner kroner, fortæller Rasmus Ankersen.

0 kommentarer
Vis kommentarer